İntihar şov!

Merkezi Sur ilçesindeki tarihi surlara çıkıp 3’üncü kez intihar girişiminde bulunan genç kızı itfaiye eri kurtardı. Genç kızın intihar girişimi çevrede toplananlar tarafından sosyal medyada canlı yayınlanması, düşündürdü.

Haberler 08.06.2019 - 11:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda psikolojik sorunlar olduu iddia edilen ve bir hafta içerisinde 3üncü kez tarihi surlara çkarak intihar giriiminde bulunan Z.D. isimli genç kz itfaiye eri son anda kurtard. Genç kzn intihar giriimi ise çevrede toplanan vatandalar tarafndan sosyal medyada canl verilmesi dikkat çekti.

Olay, Diyarbakrn merkez Yeniehir ilçesini çevreleyen tarihi surlarn tek kap mevkiinde yaand. ddiaya göre, psikolojik sorunlar olduu belirtilen Z.D. isimli genç kz, tek kap mevkiinde tarihi Diyarbakr surlarna çkarak intihar giriiminde bulundu. Surlarn üzerinde genç bir kz gören çevredeki vatandalar durumu 155 polis imdat, 110 itfaiye ile 112 salk ekiplerine bildirdi.

tfaiye eri genç kz çekip ald

Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri Z.D. isimli genç kzn yanna giderek bir süre ikna etmeye çalt. Z.D.nin bu srada kendini atacan belirtmesi üzerine, Mehmet Canda isimli itfaiye eri genç kzn yanna giderek bir anlk dalgnln frsat bilip surlarn üzerinde genç kz çekip ald.

Baz vatandalar intihar giriimini canl yaynlad

çevredeki duyarl vatandalarn alklar arasnda itfaiye eri tarafndan kurtarlan genç kz daha sonra salk kontrollerinin yaplmas için ambulansla Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesine götürüldü. Genç kz hastaneye götürülürken, intihar giriimi srasndan vatandalarn cep telefonu ile canl yayn yaparak sosyal medyada yaynlamalar akllarda kald.

Genç kzn salk durumunun iyi olduu örenilirken, polis bir hafta içerisinde 3 kez intihar giriiminde bulunan genç kzn intihar sebebinin detayl aratrlmas için inceleme balatt.

Ana Sayfaya Git