İş Makinesi Kundaklandı

Sur'da yol yapımında kullanılan iş makinesine molotof kokteyli saldırı

Haberler 17.11.2017 - 11:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRn merkez Sur lçesinde altyap çalmas yapan bir i makinesi, dün gece saatlerinde park halinde brakld cadde üzerinde, kimlii belirsiz kii ya da kiilerin molotoflu saldrs sonucu alev alarak yand. Kullanlamaz hale gelen i makinesine saldr an da güvenlik kameras ile kaydedildi.

Merkez Sur lçesi Melik Ahmet Caddesi üzerinde altyap çalmas yapan i makineleri, mesailerinin bitiminin ardndan sürücüleri tarafndan çalmann yapld cadde üzerinde park edildi.

MAKNASI KUNDAKLANDI

Yol yapm çalmas nedeniyle trafie kapal olan cadde üzerinde park halindeki bir i makinesine saat 23.30 sralarnda kimlii belirsiz kii ya da kiilerce önce camlarna ta atld. Ardndan atlan 2 molotof kokteylli aracn iç ksmna isabet etti. Yanan i makinesine bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerince müdahale edildi. Yangn büyümeden kontrol altna alnd ancak, i makinesi kullanlamaz hale geldi. Bölgede inceleme yapan polis ekipleri, saldry düzenleyen kiileri yakalamak için güvenlik kameralarn incelemeye ald. makinasna yaplan molotof kokteyli saldr güvenlik kameras tarafndan saniye saniye kayt edildi.

Ana Sayfaya Git