İşkenceci babaya 34 yıl hapis

Çocuklarına işkence yapan babaya 34 yıl hapis cezası.

Haberler 16.12.2021 - 10:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

anlurfada boanma aamasndaki ayr yaad einden zaman geçirmek için ald yalar 5 ile 9 arasnda deien 3 çocuuna ikence yapt suçlamasyla tutuksuz yarglanan Ramazan çakmak (37), 34 yl hapse çarptrld.

Madde bamls olduu öne sürülen Ramazan çakmak, 10 yllk eine iddet uygulaynca Narin çakmak (35), 4 çocuunu da yanna alarak ailesinin evine dönüp, boanma davas açt.

MADDE BAIMLISI

Dava sürerken Ramazan çakmak, vakit geçirme bahanesi ile ald çocuklar geri getirmeyince Narin çakmak, einin evine gitti. Burada yine iddete maruz kalan Narin çakmak, bu kez sadece 2 yandaki olu ile beraber ailesinin evine döndü. Birkaç gün sonra babalar ile kalan 2si kz 3 çocuun yüzünde morluk ve ilikler gören komular, durumu Narin çakmaka bildirdi. 16 Eylül 2020de einin Yavuzselim Mahallesindeki evine gelen çakmak, polisi arayarak ikayette bulundu. Tedavi edilen ve pedagog eliinde bilgilerine bavurulan çocuklar, annelerine teslim edildi. Gözaltna alnan Ramazan çakmak ise tutukland.

CEZAEVNE GÖNDERLD

Ramazan çakmak hakknda 2nci Asliye Ceza Mahkemesinde dava açld. 3 ubat 2021de adli kontrol artyla tahliye edilen Ramazan çakmak, bugün karar durumasna çkt. Durumaya tutuksuz sank çakmak, avukat ve davaya müdahil avukatlar katld. Durumada savunma yapan sank çakmak, yaananlar nedeniyle piman olduunu söyledi. Mahkeme heyeti ise raporlar dorultusunda çocuklarn ikence yoluyla darbedildiine kanaat getirdi. Heyet, eziyet etme ve hürriyetinden yoksun brakma suçlamasyla sank çakmak 34 yl hapis cezasna çarptrarak, tutuklama karar verdi. Kararn ardndan tutuklanan çakmak, cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git