İşkur’dan okullara güvenlik görevlisi

İşkur Batman İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda çalıştırılmak üzere 100 güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirecek.

Haberler 10.10.2017 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Proje ile ilgili açklama yapan kur l Müdürü Besim Eviz, il Müdürlüü olarak Milli Eitim Müdürlüüne bal okullarda istihdam edilmek üzere l genelinde 100 güvenlik personelinin eitim-öretim ylnn sonuna kadar istihdam edileceini belirtti. Eviz, l Müdürlüü olarak 2015 ylndan beri talep ettiimiz toplum yararna programlar Kapsamnda (TYP) okullarda güvenlikçi istihdamnn gerçekletirilmesi bizim için ayr bir önem tamaktadr.

OKULLARDA GÜVENLK

Okullarda eitim-öretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi, dardan gelebilecek tehlikeleri minimum seviyeye indirebilmek ve güvenli okul ortam salanmas amacyla Milli Eitim Müdürlüümüzün belirleyecei 100 okulda istihdam gerçekletireceiz. Eitim Kurumlarmzn temizlik ve hijyen konularnda hizmet vermek üzere 396 kiiyi istihdam ederek bu hafta itibar ile ie balattk. Yeni Güvenlikçi projemiz ile Milli Eitim Müdürlüü bünyesinde temizlik ve güvenlik hizmeti sunulmas amacyla yaklak 500 kiilik istihdam salam olacaz dedi.

Ana Sayfaya Git