İşliyen'e Veda Töreni!

Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığına atanan İşliyen'e Diyarbakır'da veda töreni düzenlendi.

Haberler 01.03.2018 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyanet leri Bakan Yardmclna atanan eski Diyarbakr Müftüsü Burhan liyen için veda töreni yapld. Merkez Kayapnar lçe Müftülüü Konferans Salonunda Kuran- Kerim tilavetiyle balayan törende, liyenin Diyarbakrda görev yapt dönemde hizmetlerinin anlatld sinevizyon sunuldu.

liyen, törende yapt konumada, babasnn bir aya ve elinden engelli olduunu, kimsenin onunla evlendirilemeyecei düünülürken bir engelli kz ile evlendirildiini anlatarak, Bir topal anne ve babann çocuum. dedi.

32 AY BOYUNCA GÖREV YAPTI

Diyarbakrn sadece birkaç insanla tanmaya gelmeye bile deer bir ehir olduunu söyleyen leyen, bu kentin kendisi için bir okul olduunu düündüünü belirtti. 32 ay boyunca kentte görev yaptn anmsatan liyen, öyle konutu:

Kendimi bir fakülte bitirmi gibi hissediyorum. Bana öreten ve eiten bu okuldan örendiklerimi kalan ömrümde de Diyarbakr, bölge ve ülkemiz için kullandrma imkann Allah lütfeylesin. Gittiim birçok yerde yaptm konumalarda Diyarbakr deyince elinde molotof, polis panzerinin üzerine frlatan çocuklarn görüntüsünün insanlarn aklna geldiini ve kentin bu olmadn anlatyorum. Diyarbakr böyle gösterilmek isteniyor. Siz de böyle gösterilmek istenenlere frsat vermeyin. Böyle olmadn sürekli anlatn.

DUYGUSAL ANLAR YAANDI

Görev arkadalar ve vatandalardan helallik isteyen liyen, Allahn kenttin güzel insanlarna, bölgeye, ülkeye ve dünyaya güzellikler yaatmas temennisinde bulundu. l Müftü Vekili Abdullah Ik ise sevinci ve üzüntüyü bir arada yaadklarn dile getirerek, kentte yaptklar hizmetlerinden dolay leyene teekkür etti. Konumalarn ardndan salondakilerin yeni görevinde baarlar diledii liyene Kuran kursu örencileri çiçek verdi.

Ana Sayfaya Git