İstanbul’da Son dakika! İstiklal caddesinde patlama, yaralılar var

İstanbul'da son dakika haberi. Anadolu Ajansı'nın geçtiği bilgiye göre İstiklal Caddesi'nde patlama yaşandığı ve çok sayıda yaralı olduğu belirtildi. İstanbul son dakika haberlerini ve İstiklal caddesindeki patlama haberinin detaylarına sitemizden ulaşabilirsiniz.

Haberler 19.03.2016 - 11:12 Son Güncelleme : 19.03.2016 - 11:12

İstanbulda son dakika haberi. Anadolu Ajansının geçtiği bilgiye göre İstiklal Caddesinde patlama yaşandığı ve çok sayıda yaralı olduğu belirtildi. İstanbul son dakika haberlerini ve İstiklal caddesindeki patlama haberinin detaylarına sitemizden ulaşabilirsiniz.

İstiklal Caddesinde patlama meydana geldiği ve yaralılar olduğu belirtiliyor. Anadolu Ajansı, İstiklal Caddesinde bir patlama olduğunu bildirdi. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk ediliyor.

Patlama saat 11.00 sularında meydana geldi. İstiklal Caddesindeki patlamada yaralananlar hastanelere çeşitli getirildi. 1i ağır 5 kişi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2si ağır 10 yaralı Şişli Etfal Eğitim ve Hastanesine, 2 yaralı ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine ise 3 kişi getirildi.

5 KİŞİ ÖLDÜ, 20 YARALI VAR

İstanbul Valisi Vasip Şahin: Beyoğlunda kaymakamlık önünde öğleden önce bir canlı bomba kendini patlatarak 4 vatandaşımızın ölümüne sebebiyet vermiştir, 21 vatandaş yaralı olarak hastanelere kaldırıldı. Bunlardan 3ü ağırdı. Bunlardan biri de biraz önce hastanede vefat etmiştir. Ölü sayısı 5e yükselmiştir dedi.

GÖRGÜ TANIKLARI PATLAMA ANINI ANLATTI

İstiklal Caddesinin yaşanan patlama anını iki görgü tanığı anlattı. Bir görgü tanığı istiklal Caddesinde yürüdüğü sırada arkasında patlama sesi duyduğunu ve yaralılar gördüğü belirtti. Görgü tanığının diğeri ise ölü ve yararlılar olduğunu ve çığlık sesi olduğunu belirterek gözyaşlarına boğuldu.

Ana Sayfaya Git