İşte böyle saldırıyorlar

Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından itibaren Türkiye'ye yönelik gerçekleşen ve sivil ölümlerine neden olan YPG/PKK saldırıları İHA'lar tarafından görüntülendi.

Haberler 14.02.2018 - 09:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hatayn karsndaki Cindereste çekilen görüntülerde, tamam sivil kyafetli teröristler özel donanml bir araç üzerinden Türk topraklarna at yaparken görülüyor.

Saldr sonras HAlar tarafndan takip edilen teröristlerin saklandklar örgüt karargah, TSK tarafndan nokta atyla tam isabetle havaya uçuruluyor

PKKnn 21 Ocaktan bu yana Hatay ve Kiliste sivil yerleim yerlerine roket ve havanla düzenledii terör saldrlarnda 7 sivil hayatn kaybetti, 113 kii yaraland

Zeytin Dal Harekat kapsamnda HAlar tarafndan çekilen görüntüler, YPG/PKK mensuplarnn meskun mahallerden Türkiyeye yönelik saldrlarn gözler önüne serdi. Hatay, Reyhanl ve Kiliste bugüne kadar 7 sivilin öldüü, 113 sivilin de yaraland saldrlarn failleri HAlar tarafndan görüntülendi.

Afrinin batsndaki Cinderesin kenar mahallelerinde çekilen görüntülerde, üzerinde top bulunan özel donanml bir aracn etrafnda sivil kyafetli üç terörist görülüyor. Bu srada, uçaksavar yüklü bir araç da teröristlerin yanna yaklap ksa süre bekledikten sonra buradan ayrlyor.

Türkiyeye böyle saldryorlar

Teröristler, top bulunan arac Türk topraklarn hedef alacak ekilde konulandrdktan sonra at ayar yapyor. Hedef gözeterek at yapan teröristler, bulunduklar bölgeden hzlca uzaklayor.

HA tarafndan adm adm takip edilen teröristler bir süre sonra YPG/PKKya ait örgüt karargahna ulayor. Örgüt karargahnda baka teröristlerin de bulunduu görülüyor.

Görüntülerde dikkat çekici baka bir ayrnt da terör örgütü mensuplarnn, HAlarn karargahn görüntüsünü çekememesi ve görü açsn kapatmas için lastik yakmalar.

HAlar tarafndan takip edilen ve görüntülenen teröristlerin saldr sonras saklandklar örgüt karargah, TSK tarafndan nokta atyla tam isabetle havaya uçuruluyor.

- 98 roket ve havan atld

YPG/PKK, Zeytin Dal Harekat baladktan sonra 21 Ocaktan bu yana Hatay ve Kiliste sivil yerleim yerlerine 98 roket ve havanla saldr düzenledi. Bu saldrlarda 2si Suriyeli 7 sivil hayatn kaybetti, 113 kii yaraland.

Ana Sayfaya Git