İstifa depremi!

AK Parti Silvan İlçe teşkilatında, partililer ilçe başkanına karşı kazan kaldırdı. Gençlik Kolları, Belediye Meclis üyesi ve Parti ilçe yönetiminden, 60 kişi istifa ettiğini duyurdu.

Haberler 16.11.2016 - 09:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Silvan ilçe tekilatnda kazan kaynyor. lçe gençlik kollar bakan Ebubekir Genelin ve baz belediye meclis üyelerinin bulunduu 60a yakn kii, partiden istifa etti. AK Partideki istifa depremi, lçe Bakan Nimet Aksoyun Ak Partinin misyonuna uygun davranmad gerekçesine baland.

Gençlik kollar Bakan Genel ve belediye meclis üyeleri ile Ak Parti ilçe yönetiminde yer alan kiiler, dün düzenledikleri basn toplantsyla, partiden toplu istifa ettiklerini duyurdu. Genel, yola parti sfat olmadan devam etme karar aldklarn bildirdi. Genel, Ak parti ilçe bakan Nimet Aksoyun Ak Parti misyonuna uygun davranmadndan dolay böylesi bir istifa karar aldklarn söyledi. Basn açklamasnda Genel Aksoya yönelik u suçlamalarda bulundu.

Kuruluundan beri bata ülkemiz, gönül corafyamz, madur, mazlum ve slam alemi için bir umut, hak yolunu kendisine rehber etmi, kutlu dava olan Adalet ve Kalknma Partisine gönül vermi görev ve sorumlulukla (belediye meclis üyesi, yönetim kurulu üyeleri, gençlik kollar bakan ve yönetimi, köy ve mahalle bakanlar ) hizmet etmekte olduumuz bireyler olarak bugün bir yol ayrmna gelmi bulunmaktayz. Geçmiinde gerek PKKye verdii destek gerekse mülki amirlerin imzasn taklit ederek bir çok olumsuzlukla gündeme gelen, fikir olarak Ak partili olmamasna ramen Silvan ilçe bakanlna atanan Nimet Aksoy, bu görevi kendisine verilen bir ans olarak deerlendirmektedir.

Görevini halka hizmet yerine çevresine pe ke çekti

Ama maalesef atalarmzn dedii gibi can çkar huy çkmaz edasyla davranmaya bu ilçe bakanl görevini halka hizmet yerine, kendi inand malum çevreye peke çekip ve kendisine bir rant kaps olarak görmesi, parti gerekliliklerini ve partilileri kale almayarak ötekiletirmesi, il bakanlmz olmak üzere koordinatörlerimiz ve genel merkezimize defalarca bu davran ve tutumunu bildirmemize ramen büyüklerimiz tarafndan müdahale edilmemesi ve bu durumun gittikçe kötüye doru gitmesi bizi böyle bir yola sevk etmitir.

Yola parti sfat olmadan devam edeceiz

nanarak hizmet ettiimiz bu kutlu davann neferleri olarak böyle ayrlmamz bizi derinden üzmektedir. Bu davaya, inandmz yola parti sfat olmadan devam etme kararn alm bulunmaktayz.

Genel, özellikle bölgemizde yaanan travmalarn hzlca ve en iyi ekilde atlatlmas, parti il ve ilçe bakanlarnn baka eylerden çok halka hizmete yönelmesi gerektiini belirterek öyle dedi; Bizim Parti yönetiminden ve bakanlardan beklentimiz bu davann sadece rant, çkar ve menfaatten ibaret olmadn ve bu yönde faaliyet yürütmeleridir. Genel merkezimizin bu tür vakalar kulak arkasna atmayp gereini yapmas temenni etmekteyiz

Ana Sayfaya Git