İstismarcı yakalandı

Diyarbakır'da 2 çocuğa cinsel istismar şüphelisi İzmir'de yakalandı.

Haberler 27.12.2017 - 09:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesinde, kendisini öretmen olarak tantp 2 kz çocuuna cinsel istismarda bulunduu öne sürülen Ü.T. (35) zmirde yakaland. Tostçuluk yapt belirlenen Ü.T., çkarld mahkemece tutukland.

Merkez Balar lçesi 5 Nisan Mahallesinde, 10 Aralk tarihinde meydana gelen olayda marketten evine dönen 11 yandaki E.K., kendisini öretmen olarak tantan kiinin elinden kaçarak kurtuldu. E.K.nin yaadklarn yaknlarna anlatmasyla polis geni çapl aratrma balatt.

POLSN SIKI TAKB SONUCU

Asayi ube Müdürlüü Ahlak Büro Amirlii ekipleri, olayn yaand sokaktaki güvenlik ve mobese kameralarn inceleyerek üphelinin ayn sokakta tostçuluk yapan Ü.T olduunu belirledi. Ü.T.nin izini süren polis, önce Elaz, sonra da Batman, Düzce, stanbula gittiini belirledi.

Ü.T.nin zmirde olduunun belirlenmesi üzerine Diyarbakr Asayi ube Müdürlüü, zmir Asayi ube Müdürlüü ile balant kurdu. Ü.T., zmir Asayi ube Müdürlüü ile yaplan koordineli operasyonla yakalanarak Diyarbakra getirildi. Bir kz çocuunun daha cinsel istismar üphelisi olduu belirlenen Ü.T., emniyetteki sorgusunun ardnda çkarld mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git