İttifak dağıldı, ifşaatlar başladı

24 Haziran seçimlerinde CHP ile ittifak kuran İyi Parti'den çarpıcı bir açıklama geldi. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, "CHP ile ittifak İyi Parti'ye oy kaybettirdi" dedi.

Haberler 08.07.2018 - 12:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

yi Partiden 24 Haziran seçim sonuçlar ile ilgili dikkat çeken bir deerlendirme geldi. Katld canl yaynda gündeme dair deerlendirmelerde bulunan yi Parti Genel Bakan Yardmcs Ümit Özda, beklenen oyun alnamadn belirterek bunun sebepleri arasnda CHP ile kurulan ittifak da gösterdi.

CHP LE TTFAK OY KAYBETTRD

Özda, Koyduumuz hedeflere ulaamadk. Bunun nedenleri var. Benim kiisel kararm CHP ile seçim ittifak bize oy kaybettirdi. Siyasette pimanlk söz konusu deil ama genel çerçevede baktmzda yolumuza devam ediyoruz. Eer SPDemokrat Parti ittifak olsayd biz de çok daha fazla oy alrdk. Sadece biz deil Saadet Partisi de bunu belirledi diye düünüyorum dedi.

KAMPANYAMIZI DAHA Y YAPABLRDK

Seçim sürecinde kendi eksiklerinin de olduunu ifade eden Özda, Tabi bizim de eksiklerimiz vard. Kampanyamz daha iyi yapabilirdik. Neticeye baktmzda geçmiten ders alp, eksiklerimizi giderip, yola devam edeceiz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git