JÖH ve PÖH timleri ant içerek Afrin'e girdi

Afrin'de başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan JÖH ve PÖH timleri düşmana korku salacak şekilde ant içti. Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere yurdun bir çok bölgesinden gelerek Kilis ve Hatay sınırından geçip Afrin kırsalında oluşturulan toplanma merkezinde bir araya gelen Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekat (PÖH) timleri, topluca ant içerek cepheye koştu.

Haberler 12.02.2018 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TSK tarafndan Afrinde yürütülen Zeytin Dal Harekatna katlmak üzere birliklerinden gelerek snr geçen ve snr ötesinde oluturulan toplanma merkezinde bir araya gelen JÖH ve PÖH timlerinin yemin etmesi yine silah arkadalar tarafndan cep telefonuyla kaydedildi. Bir kiinin yüksek sesle okuduu yemine elik eden kahramanlarn vatan için ehadete giderken ne kadar kararl olduklar gözlendi.

BZMLEYD

Cepheye giderken korku nedir bilmeyen, ehadete koarak giden kahramanlar toplandklar yerde daha önce meskun mahal operasyonlarna katlan bir PÖH tarafndan kaleme alnan bizimleydi iirini yüksek sesle okuyarak yemin etti. Hep birlikte okuduklar iir ile dosta güven, dümana korku salan kahramanlar ettikleri yeminin ardndan cepheye kotu. Kahramanlar yüksek sesle Bizimleydi iirini yemin olarak öyle okudu:

Kap gibi ça açp kapatan cennet mekan Fatih Sultan Mehmet Han, yeniden kükredi bugün Alparslan, bizimleydi, Surda bizimle. Allahsz zalimin zulmüne kar, Allahü Allah diye inlettik ar. Semay titretti stiklal Mar bizimleydi, Yüksekovada bizimle. Vallahi var bize kanat gerenler, bizimleydi, gönül gözü görenler, evliyalar enbiyalar, erenler, bizimleydi, dilde bizimle. Ne kadar savasak bitmez yolumuz, gövdemiz hür, lakin esir kolumuz. Tepeden trnaa Anadolumuz bizimleydi, Silvanda bizimle. Krklar ve yediler açt kuca, alevlendi her gün iman oca. Resulü ekremin tevhit sanca bizimleydi, Nusaybinde bizimle. Dilde ve gönülde var oldukça Kuran, olmaz vatan, olmaz Türk yurdu viran, yaasn Türk olu, yaasan Turan, bizimleydi Bozkurtlar bizimle. Ne hain PKK itleri, ne kahpe FETÖnün piçleri, ne de bunlarn emperyalist güçleri yldramaz hiç bir kuvvet bizleri. Bu vatan için ölmek eref verir bizlere. Bu bayrak için ölmek eref verir bizlere. Bu dava için ölmek eref verir bizleri. Tekbir, Allahu ekber, tekbir Allahu ekber, tekbir Allahu ekber.

Ana Sayfaya Git