Kılıçdaroğlu'nun da yer aldığı fotoğraf soruşturma dosyasında...

TÜRKİYE'den ABD'deki davaya sahte delil ve belge götürdüğü iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan CHP Eski Milletvekili Aykan Erdemir'in soruşturma dosyasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da yer aldığı bir fotoğraf girdi.

Haberler 07.12.2017 - 12:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Soruturma dosyasna giren ve Amerikada Türk-Amerikan Birlii (TAA) temsilcileri ile görümesi srasnda çekildii belirtilen fotorafta,

Klçdarolu ve Erdemirin yan sra FETÖye yakn isimler olduu belirtilen Kemal Öksüz, Faruk Taban, Emre çelik gibi isimler bulunuyor. Söz konusu fotorafn 17-25 Aralk soruturmasndan 13 gün önce ABDde yaplan bir toplant sonras çekildii, toplantya araclk edenin de hakknda yakalama karar çkarlan ve mal varlna el konulan Erdemir olduu iddia edildi.

AK PARTL VEKLN SAVCILIA SUNDUU DOSYADA DA VAR...

Öte yandan geçen hafta AK Parti stanbul Milletvekili Metin Külünk, Kemal Klçdarolu hakknda suç duyurusunda bulunmutu. Külünk bu suç duyurusu dilekçesiyle birlikte 66 sayfalk bir dosyay da savcla vermiti. Dosya içerisinde Aykan Erdemir soruturmas dosyasna giren ve Klçdarolunun da yer ald fotoraflar yer almt. Külünk, savcla yapt suç duyurusunda Klçdarolunun söz konusu belgeleri savcla teslim etmedii takdirde evinde, i yerinde ve CHP genel merkezinde arama yaplmasn talep etmiti.

Ana Sayfaya Git