Kaçırıldığı ama açlıktan öldü!

Ağrı Valisi Süleyman Elban küçük çocuğun kaçırıldığını ve gözaltılar olduğunu söyledi.

Haberler 04.07.2018 - 10:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ar Valisi Süleyman Elban, 18 gün sonra cesedi bulunan 4 yandaki Leylann otopsi raporuyla ilgili açklamalarda bulundu. Vali Elban, Otopsi ve deerlendirmeler neticesinde yavrumuzun kaybolduktan sonra 8-10 gün içerisinde ölmü olduu sonucuna varld. Daha sonra da, bir yerde bekletilmi ve bulunmasndan 2-3 gün önce de, bulunduu suyun içerisine braklm. Ölüm nedeni, 8-10 gün aç braklmas dedi.

STSMAR VE TECAVÜZ YOK

Açklamasna çocuun cesedinde herhangi bir darp ve yaralama izi mevcut deil. O süre zarfnda vahi hayvan yaralamas da söz konusu deil. Vücudundaki izler güne yan. çocukla ilgii herhangi bir istismar, tecavüz emaresi de yok ekilde devam eden Vali sözlerini, Bu sabaha kar yavrumuzun otopsisi tamamland ve aile gelenekler gerei bekletilmeden defnedilme talebinde bulundu. Sabah saat 05.00 itibaryla teslim edildi ve aile ile köylüler yavrumuzun cenazesini defnettiler. nallah son kaybolan yavrumuz olur diye temenni ediyorum diye sürdürdü.

KÜçÜK LEYLA KAçIRILMI

Vali Elban bir soru üzerine de Baz ipuçlar ve gözalt var. çalmalar titizlikle devam ediyor. Jandarma ve emniyet güçleri youn ekilde çalyor. Gözalt saysn veremem ama bu bir kaçrlma olay eklinde konutu.

Vali Süleyman Elban, gelen bir soru üzerine sözlerini öyle tamamlad: Yavrumuz, daha önce AFAD ekipleri ve profesyonel balk adamlar tarafndan defalarca baklan; drone tarafndan da defalarca görüntülenen bir yerde bulundu. Eldeki deliller, en fazla birkaç gün önce oraya brakldn gösteriyor... çay içmek için oraya giden bir köylü tarafndan bulundu.

BABASINA BASALII TELEFONU

Ankarann Polatl ilçesinde kaybolduktan 7 gün sonra öldürüldüü ortaya çkan 8 yandaki Eylül Yalkarann babas brahim Yalkara, Arda kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan Leyla Aydemirin babas Nihat Aydemiri arayarak basal diledi.

DAM STYORUZ

Baba Yalkara, Arda kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan Leyla Aydemir olaynn kendisini ve ailesini bir kez daha üzdüünü belirterek, Tüm Türkiye olduu gibi biz de Leylann ölü bulunmasna çok üzüldük. Yaadmz bu olay sonras Leylann ölü bulunmas üzüntümüzü daha da arttrd. Leylann babasn bu sabah aradm, basal diledim. Sadece Türkiye deil, tüm dünya yaanan bu iki olaya üzülüyor. Canilere devletimizin gerekeni yapmasn istiyorum, canmz yanyor. Hem idam, hem de kimyasal hadm olaynn gerçeklemesini Sayn Cumhurbakanmzdan istiyoruz diye konutu.

MEDYUM KADIN GÖZALTINDA

Osmaniyeden Bezirhane köyüne gelen ve medyum olduunu iddia eden kadn, gözaltna alnd. smi açklanmayan kadnn köye gelip, Leylann ailesine Kznz burada, urada diyerek, yer gösterdii öne sürüldü. Polis ve jandarma ekipleri, olayla ilgili çok yönlü aratrmasn sürdürüyor.

Ana Sayfaya Git