Kadınlara aşığım!

Adnan Oktar ve grubuna yönelik 171'i tutuklu 226 sanık hakkında açılan dava Silivri'de başladı. Adnan Oktar savunmasında, "Ben aklı başında bir insanım. Çevremdeki insanlar aklı başında insanlar. 10 yaşında kızı kucağıma alacağım. Cinnet geçirsem yine yapmam. Kim inanır böyle zırvalara. Bu çocuk ayrıca beni çok sever" dedi.

Haberler 18.09.2019 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul 30. Ar Ceza Mahkemesinin Silivri Ceza nfaz Kurumlarnn karsnda bulunan duruma salonunda yaplan davann ilk durumasna Adnan Oktar, Oktar Babuna, Tarkan Yava, Ayegül Hüma Babunann da aralarnda bulunduu 161 tutuklu ve 29 tutuksuz sank katld. Kimlik tespiti bitmeden savunma yapmas için Adnan Oktarn kürsüye davet edilmesi üzerine usul tartmas yaand.

ADNAN OKTAR SANIK KÜRSÜSÜNDE

Tartmann ardndan Adnan Oktarn savunmasna geçildi. ddianamedeki iddialarn tamamnn bo olduunu savunan Adnan Oktar, Ben akl banda bir insanm. çevremdeki insanlar akl banda insanlar. Ben niye suç ileyeyim. 10 yanda kz kucama alacam. Cinnet geçirsem yine yapmam. Kim inanr böyle zrvalara. Bu çocuk ayrca beni çok sever. O zaman gelmiti annesiyle. Annesi yalnz görmek istiyor, dedi. Ben anladm oyunu. Yok, dedim. Annesine yannda dur, dedim. Bak yllar sonra bu oldu. Kadna ihtiyacm varsa kadn bulurum ben. dedi.

Baz tanklarn kendisini sevdiini, korkutularak aleyhine ifade verdirildiini savunan Oktar, 30-40 yl ceza alacaksn. ftira atarsan hukuki sonuçlar olmayacak. Mesela çala. Beni çok seviyor. Korkuttular. Özgür iradeleriyle ifade vermediler. O ekilde çocuklar dehete düürdüler. çocuk korktu, yoksa deliler gibi sever beni dedi.

DARVNZME, ATEZME, FETÖYE KARI MÜCADELE ETT çN EKARTE EDLMEYE çALIILDIINI ÖNE SÜRDÜ

Darvinizme ve Ateizme kar olduunu söyleyen Oktar, Bunlara kar çok güçlü mücadele ettiimiz için, FETÖ gibi örgütlere kar güçlü mücadele ettiimiz için, bunun en etkili önleyicisi beni gördükleri için beni ekarte etmeye çalyorlar iddiasnda bulundu.

Askere gidilmemesi yönündeki söylemi sorulan Oktar, Askere gidilmemesi yönünde talimat verdiim iddias doru deildir. 1.5 milyon Türk genci askerliini bedelli yapt. Benim 10-15 arkadam bedelli yapt. Niye talimat vereyim askerliini yapmasn diye. Askerlik benim için kutsal. Ben Turancl hedefliyorum. Nasl öyle talimat veririm sözleri ile yantlad.

Oktar, bürokratlar dinlettii iddiasna ilikin olarak, Belki o ahs o konumay önemli gördüünden kayda alm olabilir. Benim haberim yok. Belki onun dijital kaydn da alm olabilir. Ama burada suç yok. Amaç devlete, hükümete faydal olmak dedi.

FETÖ LKS

FETÖ balants ve FETÖ eleba Fetullah Gülene yönelik, Fetullah Gülen beni çok sever ben de onu severim sözleri sorulan Oktar, unlar söyledi:

FETÖ balantma siz inanmamsnzdr. Kafa olarak çok ztz. Yapt çlgnlk ve delilikler, o kadar ehit vermemizden akl dengesinin yerinde olmad bellidir. Aslnda o devirde benden nefret ediyorlard. O sözü söylediimde daha da çok kzdlar. Daha fazla pislik yapmasnlar diye yaptm. Kitaplarm yaynevlerinde satmyorlard. Allah çok büyük bela verir banza. Halbuki nefret ederdim. Herkes el öpmeye gidiyordu, gazetelerini alyordu, ben bunlarn hiçbirini yapmadm.

HERKÜL DEYNCE PAZULU MAZULU BR EY ANLAILIR

Oktar, diz üstü bilgisayarnda herkul.org klasörüne ilikin olarak, nternet çok geni bir alem. Herkül deyince pazulu, mazulu bir ey anlalr. Bu adamn bize kar olduunu herkes bilir. nternette falan kin kusuyorlard bize. Merak etmi girmi olabilirim. Bir çok site var. En anormal sitelere bile girilebiliniyor. Mühim olan oraya girip FETÖye hizmet etmi mi? Biz adamn ekibinden nefret ederiz. Bu adam ne yapm, ne etmi, merak etmi olabilirim sözleri ile yantlad.

ÖRGÜT ÜYELERNE SLAHLARI KULLANABLRSNZ TALMATI SORULDU

Örgüt üyelerine silah kullanma yönündeki talimat sorulan Oktar, Benim silahm yok. Devlet diyor ki arkadam sen o kadar salamsn ki hiçbir örgütle balantn yok, sana güvenerek silah veriyoruz diyor. Güvenip veriyor. Hakim, polis, savc, iadamnn silah var. Legal bir ey. Saldr olabileceini zannederek, tehlike annda gerekiyorsa çeker ama havaya doru tutar. Can çok ciddi tehlikeye giriyorsa kaçar diye konutu.

BEN TÜM KADINLARA AIIM

Cinsel ilikiye yönelik söylemleri hatrlatlan Oktar, Ben tüm kadnlara am. Hepsini çok seviyorum. Allah ak olarak. efkat duyuyorum dedi.

Mahkeme Bakan, yoruldun, otur istersen dedi. Oktar otururken teekkür edince sank sandalyesinde gülümeler duyuldu. Bunun üzerine Mahkeme Bakan, Teekkür etmenize bile gülen arkadalarnz var dedi. Oktar, Allah rzas için çalan Müslüman bir arkada grubu olduklarn öne sürerek, kaçmaya çalt yönündeki iddiaya ilikin olarak da, Saklanacak olsam beni bulamazlard. Niye saklanaym, suçum yok. Benim için bir eref. Yani aklanmak istiyorum. Aklanmak için büyük bir imkan dedi.

TEK BR MALIM, MÜLKÜM HçBR EYM YOK

Adnan Oktar Grubuna yönelik 171i tutuklu 226 sankl davaya öleden sonraki oturumla devam edildi. Oturumda müteki avukatlarnn sorusunu yantlayan Oktar, Örgüt üyelerinin mallarn kendi çkarnz için tüketene kadar kullandnz m sorusunu, Mal biriktirmek slamda haramdr. Peygamberimiz bütün mallarn harcad. Müslümanlkta zenginlik yok. Allah rzas için bütün mallarn datr. Müslüman ahlaknn gerei budur. Ben 65 yandaym tek bir malm, mülküm hiçbir eyim yok eklinde konutu.

Oktar, Dragos olarak adlandrlan yerde kalanlarn maan nasl ödüyorsunuz. Bu hizmeti gönüllü mü yapyorlar sorusu üzerine de, Yok. Ben Allah rzas için yaayan bir insanm. Allah rzas için yapyorlar. Ben Allah rzas için yaamayan bir insanla yaayamam eklinde konutu.

stanbul 30. Ar Ceza Mahkemesinin Silivri Ceza nfaz Kurumlarnn karsnda bulunan duruma salonunda yaplan davann ilk durumasna Adnan Oktar, Oktar Babuna, Tarkan Yava, Ayegül Hüma Babunann da aralarnda bulunduu 161 tutuklu ve 29 tutuksuz sank katld. Ölen arasndan sonra müteki avukatlar ve duruma savcs Adnan Oktara sorular sordular.

MEHD OLMAYACAI KONUSUNDA ALLAHA YEMN ETM

Bir müteki avukat, Adnan Oktara, Mehdi olup olmadn, Mehdilik iddias bulunup bulunmadn sordu. Oktar, Ben yaklak 150-200 kere mehdi olmadm söyledim. Böyle bir ey yapm olan insan küfre girer, dinden çkar. Olmad, olmaz da. Ve ömrüm boyunca böyle bir ey olmayacan Allaha yemin ettim dedi.

Oktar, örgütten ayrlan ve bu davada müteki olanlara yönelik bir soru üzerine de, Benim ayrlan arkadalarmn hepsi gül gibi Müslüman. Mütekilerin hepsini çok çok seviyorum. Cennette de birlikte olacaz inallah. Benim 30-40 yllk arkadam kkrtmaya kalktlar. Biz bu oyuna gelmeyeceiz. Açlm davalar hukuki bir eydir. Devlet gidip intikam almayn diyor dedi.

Oktar, Örgüt üyelerinin mallarn kendi çkarnz için tüketene kadar kullandnz m sorusu üzerine de, Mal biriktirmek slam da haramdr. Peygamberimiz bütün mallarn harcad. Müslümanlkta zenginlik yok. Allah rzas için bütün mallarn datr. Müslüman ahlaknn gerei budur. Ben 65 yandaym tek bir malm, mülküm hiçbir eyim yok eklinde konutu.

Oktar, 50-100 kii kaldnz ev kime ait eklindeki soruyu da, Tülin hanm ve eine ait. Ev bana tahsis edilmi bir ev deil. Can güvenliim nedeniyle adres söylemiyorum dedi.

Oktar, Baslan insanlar o gün o evde yakalandlar. Evli insanlarn gecenin 3ün 4ünde kocalarnn yannda olmayp orada olmalar normal mi sorusunu ise, Arkadalarmz evliliklerini Allah rzas için yapyorlar. Allah rzas için evlenen insanlar. Kur-an yaymak, slam yaymak için evleniyorlar. Bana evli olan da geliyor, bekar olan da geliyor. Evli olmak ona ayr bir hukuk getirmez. Evli arkadalara çocuk yapmayn, diye bir talimatm yok. Zaten ortalk çok korkunç. çocuklar kaçryorlar, rzna geçiyorlar. Dehet bir ortam sözleri ile yantlad.

Ergenekon ve Balyoz davalarnda davalara müdahil olmak için yapt bavurular sorulan Oktar, Benim haberim yok diye yant verdi. Oktar, Yaadnz lüks hayat ve televizyonun uydu kiras nasl ödeniyordu sorusu üzerine de, Müslümanlar bir hayr ii olduunda hep beraber ona yönelirler. Mesela kitap alp datacaksn. nsan açtr gidip yemek alnr. Para biriktirme yoktur. Benim hiçbir malvarlm yoktur diye yantlad.

Oktar, örgüt içinde hiyerarik yap olup olmadna ilikin bir soruyu da, Öyle bir eye ihtiyaç yok sözleri ile yantlad. Örgüt içinde, Bac, Erkek gibi tabirlerin kullanldnn hatrlatlmas üzerine Oktar, Bac nezaket ifadesi. Bac, Anadoluda kullanlan bir tabir. Benim de houma giden sayg ifadesi eklinde konutu.

Oktar, Dragos olarak adlandrlan yerde kalanlarn maan nasl ödüyorsunuz. Bu hizmeti gönüllü mü yapyorlar sorusu üzerine de, Yok. Ben Allah rzas için yaayan bir insanm. Allah rzas için yapyorlar. Ben Allah rzas için yaamayan bir insanla yaayamam eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git