Kadınlara karanfil dağıttı

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle kentin cadde ve sokaklarında kadınlara karanfil dağıttı.

Haberler 07.03.2020 - 09:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, 8 Mart Kadnlar Günü öncesinde dikkat çekici bir etkinlie imza att. Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ei Dürdane Beyolu ile birlikte cadde ve sokaklarda ziyaret ettii kadnlara karanfil datt. Beyolunu karlarnda gören kadnlar tatl bir aknlk yaayarak duyduklar mutluluu dile getirdi. Ayrca çat-kap misali ziyaret ettii evlerde kadnlarn kadnlar gününü kutlayan Bakan Beyolu, beraberinde getirdii kadnlarn temel ihtiyaçlarndan oluan hediyeleri takdim etti. Ziyaret ettii sokak ve mahallelerde gün boyunca kadnlara karanfil datarak sohbet eden Beyolu, yal kadnlarla yakndan ilgilendi.

KADINA ÖZEL DEER VEREN BR MEDENYETTEN GELYORUZ

Kadna verdikleri deeri ortaya koymak için farkl bir etkinlii hayata geçirdiklerini belirten Beyolu, ziyaret ettikleri kadnlarn bundan büyük memnuniyet duyduunu söyledi. Beyolu, Yaamn asl çilesini çeken kadnlarmzdr. Annelerimizdir, ablalarmzdr, kardelerimizdir, elerimizdir. Kendilerine verdiimiz deeri ortaya koymak adna evlerinde ziyaret ettik. Hepsi çok mutlu oldu,

Kadna çok büyük deer veren ve bu konuda dünyaya öncü olan bir medeniyetten geliyoruz. Batnn kadnlar akl almaz olumsuz muamelelere maruz brakt dönemlerde bu topraklarda medeniyetimizin temel ta olan kadlar öncü olmutur. Medeniyetimizin bu potansiyeli, bugün de dünya için önemli bir örnek tekil etmektedir dedi.

Ana Sayfaya Git