Kadir Topbaş istifa etti!

Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Topbaş 'partimi bırakmıyorum' dedi.

Haberler 23.09.2017 - 12:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kadir Topba, 2004 ylndan bu yana sürdürdüü stanbul Büyükehir Belediye Bakanl görevini braktn u sözlerle açklad Partim ve sayn genel bakanm uygun gördüler ve 2004 ylnda BB Bakanl görevini bana tevdi ettiler. stanbul gibi emanet bir ehre müjdelenmi bir ehre bakanlk yapma onurunu bana yaattlar. Görevi devralrken emanetin ne olduunu bilenlerdeniz dedim. Görevimizi asla aksatmamak üzere çalmalarmz ortaya koyduk. Bu göreve hep emanet olarak baktm.

BORçLU BR BELEDYE BIRAKMIYORUM

Bu emanet ehirde bu görevi yapmaya çaltk. Hata yapmamaya özen gösterdik. Hata yaparsak telafisi zordur. Hata ile ihanet birbirine kartrlmamal. hanet edenler asla affedilemez.

KILIçDAROLUNA GÖNDERME YAPTI

Partimin her kademesiyle bir gönül ba ile hizmet etmeye çaltk. Sayn Klçdarolu 2009da adayln denedi ama stanbullular izin vermedi. 2010da manipülasyonlara ramen stanbul bize güvendi. Güzel hizmetler brakarak hayrla yad edilmek amacmz oldu. Borçlu bir belediye brakmyorum.

GÖREVMDEN STFA ETTM, PARTM BIRAKMIYORUM

stanbullulara tekrar tekrar teekkür ediyorum. Ben bugün itibariyle Belediye Bakanl görevimdem istifa ettim. Partimi brakmyorum. nsan her eyi affeder ama adam yerine konulmamay affetmez. Tüm stanbullulardan müsaade istiyorum. Bana gönül koymasnlar. Siyasette krgnlk olmaz, hiç kimseye krgn deilim. Partimin üyesiyim. Söylentilere frsat vermek istemem.

Ana Sayfaya Git