Kadro alacağı gün işten çıkarıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde temizlik personeli olarak çalışan işçi, kadroya gireceği gün işten çıkarıldığını iddia etti.

Haberler 25.05.2018 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi çevre Koruma Daire Bakanlnda 14 yl temizlik personeli olarak çaltn ve kadroya alnaca gün iten çkarldn iddia eden ehmus Aksel, haksz yere iten çkarld belirterek, yetkililerden yardm istedi.

Belediyedeki üst yöneticilerin toplanp kendilerini iten çkardklarn ileri süren 4 çocuk babas Aksel, madur olduunu belirterek, yetkililerden eski iini istedi.

KADRO BEKLERKEN NDEN OLDU

Aksel öyle konutu: Bize, size kadro vereceiz dediler. 3 ay önce bizden aile bilgilerimizi istediler. Bilgileri aldktan 2 ay sonra bizi kadroya kabul ettiklerini ve 2 Nisanda kadro vereceklerini söylediler. Biz de sevindik ama maalesef 2 Nisan geldii zaman iime son verdiler. ten çkarlma gerekçesi ise 40nc madde, emre itaatsizlik, kadroya uygunsuzluk olarak gösterildi. Emniyete gidip sorudum emniyet bunun kendilerinin yapmadklarn söylediler. Devletin istihbarat maalesef yetersizdir. Bilmiyorlar m bizim suçumuzun olmadn, biz herhangi bir eyleme katlmadk, vatansever dindarz. Devlete ta atmadk, yürüyüe katlmadk, adliyeden çkarmm benim sabkam ve suçum yok. 40nc madde nedeniyle iime son verildi. Ben kayyumun geldiine sevindim ama maalesef kayyum bizi iten çkard. 4 tane çocuum bir tanesi okula gidiyor. Madurum. Yetkililerin bu konuya el atmalarn istiyorum. Ben iimi istiyorum.

Ana Sayfaya Git