Kağıt toplayan kardeşlerin hayalindeki bisiklet, konteynerden çıktı

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde kağıt toplayan 2 kardeşin bisiklet hayali, Çocuklar Üşümesin Gönüllüleri tarafından gerçekleştirildi.

Haberler 28.08.2019 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir ilçesinde kat toplayan 2 kardein bisiklet hayali, çocuklar Üümesin Gönüllüleri tarafndan gerçekletirildi.

Diyarbakrn Yeniehir ilçesinde kat toplayan 2 kardein bisiklet hayali, çocuklar Üümesin Gönüllüleri tarafndan gerçekletirildi. Gönüllüler tarafndan çöp topladklar konteynerdeki bisikleti gören kardeler, büyük mutluluk yaad. O anlar gönüllüler tarafndan kayda alnd.

Diyarbakrda sosyal medya üzerinden bir araya gelen çocuklar Üümesin Gönüllüleri, dezavantajl çocuklarn ihtiyaçlarn karlyor. Gönüllüler son olarak Yeniehir ilçesinde kat toplayarak, ailelerinin geçimine katk salayan 2 kardein bisiklet hayalini gerçekletirdi.

ki kardein bisiklet alabilmek için para biriktirdiini örenen gönüllüler, aldklar bisikleti çocuklarn her gün kat topladklar konteynere brakt. Kardelerin bisikletle karlatklarnda yaadklar mutluluk anlarn da cep telefonu kamerasna kaydetti.

Ana Sayfaya Git