Kahramanmaraş'ta çatışma: 1 asker ve 1 güvenlik korucusu şehit

KAHRAMANMARAŞ kırsalında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada Jandarma Uzman Çavuş İsa Özkan ve güvenlik korucusu Fatih Güngör şehit olurken, çatışmaların yer yer bölgede devam ettiği bildirildi.

Haberler 28.06.2018 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kahramanmaran Ekinözü ile Nurhak ilçeleri arasndaki Engizek Dalar bölgesinde PKKl bir grup militann görüldüü bilgisi üzerine güvenlik güçleri, dün sabah operasyon düzenlendi. Korucularn da destek verdii operasyonda, saat 11.00 sralarnda çatma çkt. Örgüt üyelerinin açt ilk atete, Jandarma Uzman çavu sa Özkan ve güvenlik korucusu Fatih Güngör ehit oldu. Yaralananlarn da olduu belirtilen çatma bölgesine, takviye güvenlik güçleri ile salk ekipleri sevk edildi. Yarallar, bölgeden alnarak, hastanelere kaldrlrken, yer yer çatmalarn sürdüü bildirildi.

GÖREV BABASINDAN DEVRALMI

ehit güvenlik korucusu Fatih Güngörün çalayancerit ilçesi Kale Mahallesi Cemalobasndaki baba ocana ate dütü. Geçmite babas da güvenlik koruculuu yapan Fatip Güngörün bir yldr güvenlik korucusu olduu ortaya çkt. ehit Fatih Güngörün sosyal medya hesabnda bir paylam ise duygulandrd. Güngör, göndere çekilmi Türk bayran Senin gölgende dodum, senin gölgende öleceim notuyla paylat. ehit haberini alanlar, Güngörün bu paylamnn altna çok sayda yorum yapt.

BÜYÜKORHANDA UURLANACAK

ehit olan Jandarma Uzman çavu sa Özkan için yarn yaplacak cenaze töreninin saati ve yerinde deiiklik yapld. Daha önce Bursada merkez Osmangazi ilçesi Mihrapl Camisinde ikindide klnacak cenaze namaznn ardndan Hamitler Garnizon ehitliinde askeri törenle son yolculuuna uurlanaca duyurulan ehit Jandarma Uzman çavu sa Özkann, ailesinin istei üzerine, bugün öle doum yeri olan Bursann Büyükorhan ilçesi Orhan- Kebir Camisinde klnacak cenaze namaznn ardndan, askeri tören ile Gedikler Mezarlnda topraa verilecei bildirildi.

Ana Sayfaya Git