Kamu katılım bankalarından hane halkına yeni destek paketi!

Kamu katılım bankaları, hane halkı geliri aylık 5,000 lira ve altında olan bireyleri desteklemek için yeni bir finansman uygulaması başlatıyor.

Haberler 01.04.2020 - 10:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kamu katlm bankalarndan yaplan konuyla ilgili açklamada, Tüm dünyay ve ülkemizi etkileyen Covid-19 salgnnn ekonomik hayata, üretim ve istihdama ilikin olas hasarlarn en aza indirme hedefiyle uygulamaya alnan Ekonomik stikrar Kalkan tedbirleri dorultusunda Ziraat Katlm ve Vakf Katlm olarak hane halk geliri aylk 5,000 lira ve altnda olan bireysel segmentte yer alan müterilerimizi finansal açdan desteklemek için yeni bir finansman uygulamas balatyor denildi.

Ziraat Katlm ve Vakf Katlmn bireysel ihtiyaç destei finansman kapsamnda, bireylerin gda harcamalar, kira, elektrik, su ve yakt gibi temel ihtiyaçlarn uygun koullarda finanse edebilmeleri amacyla, 10,000 liraya kadar, 6 ay ödemesiz dönemli, 36 aya kadar vadeli, aylk eit taksitli, katlm finans prensipleri çerçevesinde finansman kullanabilecek.

TE ARTLAR

Açklamada, Müterilerimize, Kredi Garanti Fonu kefaleti ile bu finansmandan faydalanma imkan da sunulacak. htiyaç destei finansman, Ziraat Katlm ve Vakf Katlm tarafndan ortak kriterlere göre deerlendirilecek. Müteriler, kampanyaya katlan tüm kamu bankalarndan veya kamu katlm finans kurulularndan yalnzca birine bavuru yapabilecek. Bavurular 1 Nisan tarihinden itibaren kabul edilecek denildi.

Açklamada ayrca, Bavuru kanallarnn açlmas ve taleplerin toplanmas sonrasnda, finansman kullandrlmas uygun olarak deerlendirilen müterilerin hesaplarna finansman tutarlar aktarlacak olup, müteriler finansman tutarn ATMlerden çekebilecekler uyars da yapld.

Ana Sayfaya Git