Kamuda operasyon!

Milli Eğitim Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile bazı kurumlara yönelik "atama" operasyonu gerçekleştirildi.

Haberler 26.07.2019 - 00:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakanl Talim ve Terbiye Kurulu üyeliklerine Halil brahim Kahraman, Hüseyin irin, Toper Akbaba, Bahri Ata ve Ortaöretim Genel Müdürü Ercan Türk atand

Milli Eitim Bakanl Özel Öretim Kurumlar Genel Müdürü Kemal amlolu, Mesleki ve Teknik Eitim Genel Müdürü Osman Nuri Gülay, Strateji Gelitirme Bakan Veysel Erdel ile naat ve Emlak Dairesi Bakan Özcan Duman görevlerinden alnd

Özel Öretim Kurumlar Genel Müdürlüüne Muammer Yldz, Strateji Gelitirme Bakanlna Mehmet Fatih Leblebici, naat ve Emlak Dairesi Bakanlna Umut Gür, Mesleki ve Teknik Eitim Genel Müdürlüüne Kemal Varn Numanolu getirildi

Kültür ve Turizm Bakanl Telif Haklar Genel Müdürü eyh Abdurrahman çelik görevden alnrken bu suretle boalan Telif Haklar Genel Müdürlüüne Dr. Hurit Ziya Takent atand

Tarm ve Orman Bakanl Gda ve Kontrol Genel Müdürü Muharrem Selçukun görevden alnd, çorum, Kilis, Krklareli, Malatya ve Mula l Kültür ve Turizm Müdürlüklerine atama yapld

Devlet Hava Meydanlar letmesi Genel Müdürlüü ve Yönetim Kurulu Bakanlna Hüseyin Keskin getirildi

HABER MERKEZ

Milli Eitim Bakanl, Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakanl, Tarm ve Orman Bakanl, Kültür ve Turizm Bakanl ile baz kurumlara ilikin atama kararlar Resmi Gazetede yaymland.

Türkiye Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan imzasyla yaymlanan 24 ayr atama kararna göre, Milli Eitim Bakanlnda açk bulunan Talim ve Terbiye Kurulu üyeliklerine Halil brahim Kahraman, Hüseyin irin, Toper Akbaba, Bahri Ata ve Ortaöretim Genel Müdürü Ercan Türk getirildi.

Milli Eitim Bakanl Özel Öretim Kurumlar Genel Müdürü Kemal amlolu, Mesleki ve Teknik Eitim Genel Müdürü Osman Nuri Gülay, Strateji Gelitirme Bakan Veysel Erdel ile naat ve Emlak Dairesi Bakan Özcan Duman görevlerinden alnd.

Bu suretle boalan Özel Öretim Kurumlar Genel Müdürlüüne Muammer Yldz, Strateji Gelitirme Bakanlna Mehmet Fatih Leblebici, naat ve Emlak Dairesi Bakanlna Umut Gür, Mesleki ve Teknik Eitim Genel Müdürlüüne Kemal Varn Numanolu getirildi.

Milli Eitim Bakanlnda açk bulunan Destek Hizmetleri Genel Müdürlüüne smail çolak, Bilgi lem Dairesi Bakanlna da Özgür Türkün atamalar yapld.

- Yüksek Hakem Kurulu üyeliklerine atama

Yüksek Hakem Kurulu asil ve yedek üyeliklerine, 6356 sayl Sendikalar ve Toplu Sözlemesi Kanununun 54üncü maddesi gereince asil üye olarak Uur Kzlca, yedek üyeler olarak da Mevlüt Sadi Su ile Alaaddin Cokun atand.

- Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakanlndaki atamalar

Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakanlnda açk bulunan i müfettiliklerine yeterlik snavnda baar gösteren i müfetti yardmclar çal Özge Gürgen, Fatih Burak zci, Fatih Sütçü, Sinem Kaya, Embiya Yldrm, Erhan Edis, Fevzi Yavuz, Mehmet Fatih Arslan, Nebile Akta, Ömer Barm Bayram, Pnar çalar, Ahmet Aykut Akta, Ahmet ahin, Burcu Koçarslan, Cemal Ulusal, Cumhur Kutay Erbayat, Elif Körgüt, Hakan Doan, Hasan Kuzey Ünüvar, Kadir Özçift, Kutluhan Ekici, Mehmet Melih Koçak, Melih Ünsal Kaya, Mesut Sayar, Nazl Koca Ylmaz ve Zekeriya Sezgin Birsuredn atamalar gerçekletirildi.

- Kültür ve Turizm Bakanlndaki atamalar

Kültür ve Turizm Bakanl Telif Haklar Genel Müdürü eyh Abdurrahman çelik görevden alnrken bu suretle boalan Telif Haklar Genel Müdürlüüne Dr. Hurit Ziya Takent atand.

Kültür ve Turizm Bakanlnda açk bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüüne Veysel Kazan getirildi.

çorum l Kültür ve Turizm Müdürlüüne Sümeyra engül, Kilis l Kültür ve Turizm Müdürlüüne Cuma Özdemir, Krklareli l Kültür ve Turizm Müdürlüüne Veli en, Malatya l Kültür ve Turizm Müdürlüüne çetin iman, Mula l Kültür ve Turizm Müdürlüüne de Zekeriya Bingölün atanmas kararlatrld.

Vakflar Genel Müdürlüü Vakflar Meclisi üyeliine Genel Müdür Yardmcs Ali Hüratann, Genel Müdür Yardmclna ise Erol Öktenin atamas yapld.

- Tarm ve Orman Bakanlndaki atamalar

Tarm ve Orman Bakanl Gda ve Kontrol Genel Müdürü Muharrem Selçuk, Hayvanclk Genel Müdür Yardmcs Salih çelik, Tarmsal Aratrmalar ve Politikalar Genel Müdür Yardmcs Necati Tulgar, Tarm Reformu Genel Müdür Yardmcs Mehmet Özgün, Personel Genel Müdür Yardmcs Mehmet Emin Güven, çölleme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdür Yardmcs Mehmet Mustafa Gözükara, Doa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdür Yardmcs Hayrettin Yldrm ile Su Yönetimi Genel Müdür Yardmcs Hüseyin Akba görevlerinden alnd.

Meteoroloji Genel Müdür Yardmclar Ali Karata ve Mustafa Yldrm da görevlerinden alnrken kurumda açk bulunan Genel Müdür Yardmclna Mustafa çelik, I. Hukuk Müavirliine de Süleyman Okcunun atamas yapld.

- DHM ve DMOdaki atamalar

Devlet Hava Meydanlar letmesi (DHM) Genel Müdürlüü ve Yönetim Kurulu Bakanlna Hüseyin Keskin atand.

Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Genel Müdürlüünde açk bulunan yönetim kurulu üyeliklerine Yakup Tekin ve Selçuk Sevinç getirildi.

- TEDA Genel Müdür Yardmclar görevlerinden alnd

Türkiye Elektrik Datm A (TEDA) Genel Müdür Yardmclar Mustafa Tademir, Mehmet Öztürk ve aban Fatih Gökkaya görevlerinden alnd.

Ana Sayfaya Git