Karar verildi, partiden ihraç

CHP Ankara İl Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu tehdit eden Etimesgut İlçe Örgütü üyesi Tuna Görgünoğlu'nun, partiden ihraç edilmesi için disiplin kuruluna sevk edilmesine karar verdi.

Haberler 10.04.2020 - 02:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP Ankara l Bakan Ali Hikmet Akll, yapt yazl açklamasnda, stanbul Büyükehir Belediye Bakan Ekrem mamaolunu mail yoluyla tehdit eden Tuna Görgünolunun Etimesgut lçe Örgütü üyesi olduu bilgisinin basnda yer aldn hatrlatarak, öyle dedi:

MAMOLUNU TEHDT ETMT

Kaytlarmzn incelenmesinde; ad geçen ahsn milletvekili aday aday olmak için bavuruda bulunduu, parti üyesi olmad için de üyelik kaydnn bu srada yapld anlalmtr. Ancak ad geçen ahs, Etimesgut lçe Örgütümüz tarafndan hiç tannmad gibi adaylk bavurusundan sonra herhangi bir parti çalmasna katlmad tespit edilmitir. Gerek eitimleri ve gerekse çalma hayat ile ilgili verdii bilgilerin de doru olmad anlalmaktadr.

Haberler ve bilgilerin elde edilmesi üzerine l Yönetim Kurulunun video konferans yoluyla bugün olaanüstü toplandna iaret eden Akll, Tuna Görgünolunun, tüzüümüzün 64 ve 68/1-b, disiplin yönetmeliimizin 15/1-b ve 27/1 maddeleri uyarnca, tedbirli olarak, kesin çkarma talebiyle il disiplin kuruluna sevkine karar verilmitir denildi.

Ana Sayfaya Git