Karayılan'a büyük şok!

PKK'nın Gara'daki eğitim sorumlusu teslim oldu. Kadın teröristten PKK'nın yapılanması ve terör faaliyetleriyle ilgili flaş itiraflar gelirken tutuklanan terörist örgüt yapılanmasıyla ilgili önemli itiraflarda bulunurken, halen dağda olan 151 teröristi fotoğraflarından teşhis ederek deşifre etti.

Haberler 03.03.2021 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Terör örgütünün sözde özel güç yaplanmas içinde, paramotor ve maket uçak eitmeni olan Siya kod adl kadn terörist A.D., Kuzey Iraktaki Gara Dandan kaçarak pemergeler araclyla Habura gelip teslim oldu. Halen dada olan 151 teröristi fotoraflarndan tehis eden terörist tutukland.

SON DAKKA TRAFI: EGEYE AçILACAKLARDI, LK GRUP ÖLDÜRÜLÜNCE VAZGEçTLER

Hakknda rnak Ar Ceza Mahkemesinde dava açlan kadn terörist, örgütünün son yaplanmasyla ilgili u itiraflarda bulundu: Uyuturucu kullanan aabeyinin basksndan bunalarak, BDP araclyla örgüte katldn anlatan kadn terörist, PKKnn Kuzey Iraktaki yaplanmas, Suriyede eitilerek buraya gönderiliyor. PKK, Lazkiye limanndan Ege bölgesine açlm yapmak istedi. lk grup, Mulada öldürülünce plandan vazgeçildi ve yola çkan iki grup geri döndü

ahin kod adl Alman uyruklu terörist Kuzey Iraka gelip eitim alp geri ülkesine döndü. Bize havaclk, termal, paramotor ve drone malzemeleri ile elektronik ve teknik tüm malzemeleri kargoyla gönderiyor. Örgütün Özel kuvvetler yaplanmas Avrupada youn faaliyet yürütüyor. Iraktan veya Suriyeden Türkiyeye gönderilen teröristlerin yakaland için, Avrupadaki örgüt üyelerinin legal yollardan Türkiyeye geçirilmesi karar alnd.

KANLI SALDIRILARIN FALLERN DE DEFRE ETT

Polis Fethi Sekinin polisin hayatn kaybettii zmir Adliyesine yönelik saldrda ev, araba ayarlayan eylem öncesi keif istihbarat çalmasn yapan Alier kod adl teröristti. Harita Mühendisi ve halen Suriyede örgütün havaclk faaliyetlerini yürütüyor. Ankara Vergi dairesine saldran Ararat kod adl terörist ise Suriyeye kaçmak isterken Osmaniyede kstrlnca yakalanmamak için üzerindeki siyanürü içerek intihar etti. stanbul Vezneciler eylemini yapan Andok kod adl terörist ise Garaya düzenlenen hava harektyla öldürüldü.

MURAT KARAYILAN BZE HABER YOLLADI

Murat Karaylan, SHA ve HAlar maket uçaklarla havada vurabilmek için havaclk eitimine büyük önem veriyor. Bu birimin eitimleri Gara bölgesinde sürüyordu. Birkaç deneme yapld, baarsz olunca eitimler aksad.

Garada yeralt maarasndayken Murat Karaylan bulunduumuz yerin deifre olduunu ve her an hava harektyla vurulabileceimizi bildirdi. Hepimiz havaclk eitimi alan elemanlardk. Bir grup Suriyeye, bir grup da Zapa geçti.

Ana Sayfaya Git