Karayılan’dan çaresizlik itirafı

Murat Karayılan, Emniyet, MİT ve TSK’nın operasyonlarına karşı çaresiz kaldıklarını itiraf etti. MİT ve TSK’nın başarılı operasyonlarında PKK’nın Başkanlık ve Yürütme Konseyi’nden 18 üst düzey örgüt üyesinin öldürüldüğünü açıklayan Karayılan'ın, Türkiye’nin başarılı istihbarat ve teknik faaliyetleri karşısında yeniden yapılanmanın şart olduğunu söylediği öğrenildi.

Haberler 02.06.2020 - 00:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Murat Karaylan, Emniyet, MT ve TSKnn operasyonlarna kar çaresiz kaldklarn itiraf etti. MT ve TSKnn baarl operasyonlarnda PKKnn Bakanlk ve Yürütme Konseyinden 18 üst düzey örgüt üyesinin öldürüldüünü açklayan Karaylann, Türkiyenin baarl istihbarat ve teknik faaliyetleri karsnda yeniden yaplanmann art olduunu söyledii örenildi.

çARESZL TRAF ETT

Emniyet, TSK ve MTin terör örgütü PKKya yönelik baarl operasyonlar, terörist eleba Murat Karaylan uzun süredir sakland yerden çkmasna neden oldu. Karaylann terör örgütü PKKnn Bakanlk ve Yürütme Konseyinden 18 üst düzey teröristin öldürüldüünü açklad kaydedildi. Terör örgütü kanalna konuan Karaylann, Türkiyenin baarl istihbarat ve teknik faaliyetleri karsnda çaresiz kaldklarn itiraf ettii örenildi.

KOMUTA KADEMESNDEN 18

Terörist eleba Karaylann, terör örgütünün üst düzey 18 isminin öldürüldüünü bizzat açklayarak, bu isimler arasnda PKK Bakanlk ve Yürütme Konseyi üyelerinden Diyar Garip Muhammed, KCK Yürütme Konseyi Üyesi engali kod smail Özden, PKK D likiler sorumlusu Mikail Özdemir, PKK sözcüsü Emrullah Dursun, Kandilin kasas olarak bilinen Ali Aktan da olduunu duyurduu ifade edildi. Terörist elebann, bu teröristlerin öldürülmesinin örgüt için çok büyük kayp olduunu da itiraf ettii belirtildi.

Ana Sayfaya Git