Katiller bulunsun

Diyarbakır'da kimliği belirsiz kişilerce kaçırılıp dağda öldürülen Çetin Yargı'nın annesi, oğlunun katillerinin bulunmasını istiyor.

Haberler 13.04.2018 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kocaköy ilçesine bal aklat köyünde kimlii belirsiz kiiler tarafndan kaçrlp dada öldürülen çetin Yargnn annesi Nefise Yarg, olunun katillerinin bulunmasn istiyor.

Olay, 3 Nisan 2018 tarihinde aklat köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bu köyde ikamet eden evli ve 2 çocuk babas çetin Yarg, kimlii belirsiz kii veya kiiler tarafndan kaçrlp, Hani ilçesine bal Krm köyü civarnda infaz edildi.

Yargnn cesedi ehitlik Mezarlna defnedilirken, olayla ilgili soruturma balatld. çetin Yargnn annesi Nefise Yarg, köy muhtarnn olunu çardn ve 2 gün sonra olunun ölüm haberini aldklarn belirtti.

KMLER OLUMU KAçIRDI

çocuunun kimler tarafndan ne için öldürüldüünü bilmediklerini söyleyen Yarg, yetkililerden, olunun katillerinin bir önce bulunmasn talep etti.

Yarg, Gelinim arad, Muhtar, olunu kahveden alp götürmü. dedi. 2 gün geçtikten sonra duydum ki olumu öldürmüler. Biz aratrdk, soruturduk. Neyin ne olduunu örenemedik. Biz, olumu kimin öldürdüünü örenmek istiyoruz. Bunu örenmek bizim hakkmzdr. Bir insann can bu kadar ucuz olmamaldr. Biz olumun acsn bile yaayamadk. Neyin ne olduuyla ilgili hiçbir ey bilmiyoruz. Olumun hiçbir suçu, günah yoktu. Ben en çok onun suçsuzluuna yanyorum. dedi.

BU NASIL BR VCDAN?

Olunu kimin öldürdüüyle ilgili hiçbir bilgilerinin olmadn sözlerine ekleyen Yarg, Muhtar, olumu götürdü. Birkaç gün geçtikten sonra olumun öldürüldüü haberi geldi. Olumu kimin öldürdüüyle ilgili hiçbir bilgimiz yok. Hiç kimsenin günahn da alamyoruz. Olum çok iyi, ahlakl, dürüst bir insand. çevresi tarafndan çok seviliyordu. Hiç kimseye zarar yoktu. Olum kötü bir insan deildi. nsan sürekli onunla muhabbet etmeyi, onunla arkadalk kurmay isterdi. Bir kz 4 yandadr, dier çocuu da 4 aylktr. Kimin vicdan buna elveriyor? Olumu köyden alp daa götürüp orada öldürdüler. Bu nasl bir vicdandr? ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git