Katliam gibi kaza!

Kocaköy ilçesinde iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Korkunç kazada katliam yaşandı. Biri bebak 5 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Haberler 16.04.2019 - 12:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr ölen saatlerinde Diyarbakr-Bingöl karayolu üzerindeki Kocaköy ilçesi çknda yaanan korkunç trafik kazasyla sarsld. ki otomobil kaç gibi kafa kafaya çarpt. Katliam gibi kazada 5 kii yaamn yitirirken, dört kii de yaraland.

KAFA KAFAYA çARPITILAR

Kaza, öle saatlerinde Diyarbakr- Bingöl karayolunun 65inci kilometresinde meydana geldi. Lice ilçesi yönünden gelen Ramazan Özda yönetimindeki 33 RA 274 plakal otomobil, kar yönden gelen sürücüsünün kimlii tespit edilemeyen 33 SP 982 plakal otomobil ile Kocaköy ilçesinin Gökçen Mahallesi yaknlarnda çarpt.

KATLAM GB KAZA YAANDI

çarpmayla arampole yuvarlanan 33 RA 274 plakal otomobil, demir ynna döndü. Kazada hurdaya dönen otomobildeki eref Özda ve Yusuf Mirza Özek isimli bebek ile eref Özda ve Nafiye Cingöz olay yerinde yaamn yitirdi, sürücü Ramazan Özda ile otomobillerde bulunan Rojhat Cingöz, Hasar Özek, Rahime Özek, Selahattin Özek, Ayehir Ösem ise yaraland.

KARAYOLU CAN PAZARINA DÖNDÜ

hbarla kaza yerine çok sayda salk ve güvenlik görevlisi sevk edildi. Yarallar, salk görevlilerince ambulanslarla hastanelere götürülerek tedaviye alnd. Acil servislerde müdahale edilen yarallardan bir kii kurtarlamad. 5 kiinin öldüü, 6 kiinin de yaraland kaza yerinde güvenlik önlemi alnrken, yol tek tarafl ulama kapand. Kazada ölenlerin cesetleri ise otopsi için morga konuldu.

Kazayla ilgili kapsaml soruturma balatlrken, olay haber alan ölen ve yarallarn yaknlar, hastanelerin önünde sinir krizleri geçirerek, at yakt.

Ana Sayfaya Git