Katliamı önledi!

DİYARBAKIR'ın Çınar İlçesi'nde iki aile arasında çıkan ve 1 kişinin ölümü, 2 kişinin yaralanması ile sonuçlanan kavgadan sonra, ölenin yakınlarının karşı tarafa yeni bir saldırı hazırlığında olduğu ihbarı, olası katliamı önledi.

Haberler 10.05.2017 - 08:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

hbar alan alan polis, düzenledii operasyonda 2 kiinin aracnda 2 pompal tüfek ve 2 tabanca ile bu silahlara ait çok sayda arjör, mermi ve fiek ele geçirdi. Polis 2 kiiyi gözaltna ald.

çnar lçesi çnar Köy Mahallesinde geçen Cuma günü iki aile arasnda tarla snr duvar nedeniyle çkan tal, sopal, bçakl ve silahl kavgada 1 kii öldü, 2 kii yaraland. Diyarbakr Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüü Cinayet Bürosu ekiplerine gelen ihbarda, kavgada yaamn yitiren R.çnin yaknlarnn kar taraftan birilerini öldürecei bildirildi.

POLSE GELEN HBAR

Bunun üzerine polis ekipleri, köyden silahlanarak çkt iddia edilen M.ç. ile H.G.nin içinde bulunduu plakas belli arac Sur lçesi Bavar köyü giriindeki petrol istasyonunda durdurdu. M.ç. ile H.G.nin arçalarnda yaplan aramalarda, aracn içerisinde ve motor ksmna saklanm 2 pompal tüfek, ruhsatsz 2 tabanca, 4 tabanca arjörü, 32 tabanca mermisi, 55 pompal tüfek fiei ele geçirildi. Olayda ölen R.ç.nin kardei ve yakn olan M.ç. ile H.G. sorgulanmak üzere polis merkezine götürülürken, yeni ölüm ve yaralamalarn önüne geçilmi oldu.

çnar Köyünde geçen Cuma günü iki aile arasnda çkan tal, sopal, bçakl ve silahl kavgada, bçaklanan 37 yandaki R.ç. yaamn yitirirken, yaralanan V.ç. ve Z.ç. ise hastanede tedavi altna alnd.

Ana Sayfaya Git