Kayapınarlı Kadınlara ‘İş Bulma’ eğitimi

Kayapınar Belediyesi’ne bağlı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve İş-Kur İl Müdürlüğü işbirliği ile kadınlara‘İş Arama Becerileri Eğitimi’ verildi. Eğitime katılan dezavantajlı kadınlara yönelik iş bulma teknikleri anlatıldı.

Haberler 04.08.2017 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesine bal Kadn ve Aile Hizmetleri Müdürlüü ve -Kur l Müdürlüünün ibirlii ile kadnlara Arama Becerileri Eitimi verildi.cegerxwnkültür Merkezi Konferans Salonunda balayaneitime, Kayapnar Belediye Bakan Yardmcs Emine Kahraman ve çok sayda kadnkatld. KUR l Müdürlüü Meslek Danmanlar tarafndan slaytlar halinde kadnlara Arama Becerileri Eitimi çerçevesinde i bulma teknikleri konusunda bilinçlendirildi.

KADINLARIMIZI EKONOMK VE SOSYAL YÖNDEN HAYATA KAZANDIRIYORUZ

Kayapnar Belediye Bakan Yardmcs Emine Kahraman, eitimdeki hedeflerinin; Dezavantajl ve ekonomik gücü zayf olan, Bayanlara toplumdaki niteliini artrmak, organize edilmi bir halde i gücü piyasasna katlmalarna destek olmak vesosyo-ekonomik yönden hayata daha fazla katlmalarn salamak olduunu söyledi.

KADIN MESLEK ETM MERKEZMZ YOUN LG GÖRÜYOR

Kayapnar Belediyesine bal Kadn Mesleki Eitim Merkezi (KMEM), Engelsiz Yaam Merkezleri, Cegerxwn Kültür ve Sanat Merkezineyoun ilginin olduunu da ifade eden Kahraman, Gerek Kadn Mesleki Eitimi, Engelsiz yaam merkezi, gerekse de bilgi evlerimizdeki çalmalar hz kesmeden devam ediyor.Belediye Bakanmz Sayn Mustafa Klçn da talimatlar ve destekleri dorultusunda Kadnlarmz ve gençlerimizi destekleyecek projeler hazrlyoruz diye konutu.

Programda, ayrca Belediyenin faaliyetler ve hizmetler ilgili olarak da kadnlar bilinçlendirdi.

KAYAPINAR BELEDYES BASIN BÜROSU

Ana Sayfaya Git