Kayıplar aranıyor

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, kentte kayıp başvurusu yapılan 2 kişiye ilişkin, "Aileler hem savcılığa hem de jandarmaya kayıp başvurusunda bulunmuşlar. Olay adli boyutuyla savcılık talimatlarıyla devam ettiriliyor. Arama da o bölgede sorumlu jandarma ekiplerimiz tarafından sürdürülüyor." dedi.

Haberler 10.07.2020 - 01:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kent merkezinden 3 gün önce merkeze bal Cevizdüzü köyüne piknie gittiklerini belirterek ayrlan ancak bir daha kendilerinden haber alnamayan zzet Batmaz ve Selahattin Güngenin bulunmas için ailelerinin yapt bavuru üzerine çalma balatld.

KAYIPLAR ARANIYOR

Vali Pehlivan, konuya ilikin gazetecilere yapt açklamada, kaybolan 2 kiiyle ilgili Cumhuriyet Basavclnn talimatlar dorultusunda jandarma ekiplerinin hava ve karadan gerekli takibi sürdürdüünü söyledi.

u ana kadar herhangi bir ize rastlanmadn belirten Pehlivan, ekiplerin planlama dahilinde yakn takibi sürdürdüünü dile getirdi.

Pehlivan, ailelerin konuyla ilgili hassasiyetlerinin olduunu ifade ederek, Aileler hem savcla hem de jandarmaya kayp bavurusunda bulunmular. Olay adli boyutuyla savclk talimatlaryla devam ettiriliyor. Arama da o bölgede sorumlu jandarma ekiplerimiz tarafndan sürdürülüyor. diye konutu.

Ana Sayfaya Git