Kaymakamlık şehit annesini umreye gönderdi

Güvenlik korucusu oğlu 2 yıl önce şehit düşen Makbule Aydemir, Bingöl'ün Karlıova Kaymakamlığının desteğiyle umreye gitti.

Haberler 08.04.2018 - 11:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingölün Karlova Kaymakamlnca, 2016da PKKya yönelik operasyonda ehit düen güvenlik korucusu Tark Aydemirin annesi Makbule Aydemirin umreye gitme hayalini gerçekletirildi.

Karlova ilçesinde 2 yl önce Karacehennem ormanlarnda PKKya yönelik operasyonda ehit olan güvenlik korucusu Tark Aydemirin annesi Makbule Aydemir, çok arzulad umre hayaline Kaymakamlk desteiyle ulat.

ehit annesi Aydemir, Karlova Kaymakamlnca umreye gönderildi. Umre yolculuu için hazrlklarn yapan Aydemir, ailesi tarafndan uurland.

ÜMREYE GÖNDERD

Aydemir, Olum ehit dütüü günden bu yana devlet hiçbir zaman bizi yalnz brakmad. Her zaman yanmzda ve derdimize derman oldu. imdi de çok istediim umre hayalimi gerçekletirdiler. Allah, devletimizden raz olsun. dedi.

ehidin kardei Veysi Aydemir de devletin hep yanlarnda olduuna iaret ederek ehidimizin yokluunu aratmadlar hiçbir zaman. Gözü yal annemin yannda olarak her zaman ona moral oldular. Bugün de annemi umreye gönderiyorlar. Allah devletimize zeval vermesin. diye konutu.

Ana Sayfaya Git