Kayyum sözleşme imzaladı

Van Büyükşehir Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Haberler 12.03.2019 - 13:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hak- Genel Bakan Mahmut Arslan, Vann gelecekteki hedeflerine ulaabilmesi için, huzur ortamnn devam etmesi için kardeliin, dayanmann bu birkaç ylda yeni elde ettiimiz Vann daha güçlenmesi için sorumluluk almak zorundayz. dedi.

Arslan, Van Büyükehir Belediyesi ile Hak-e bal Hizmet- Sendikasnn toplu i sözlemesi imza töreninde yapt konumada, bu ülkenin birliini, bekasn, geleceini, birlikte yaama anlayn güçlendirecek, bölgenin geçmite yaad olumsuzluklara kar k olacak yeni frsatn deerlendirilmesi gerektiini söyledi.

Hak-in 43 yllk tarihinde hep demokrasiden, özgürlüklerden, ülkenin birlik ve bütünlüünden yana güçlü tavr aldn anlatan Arslan, 12 Eylül 1980 darbesinin en ar faturalarn Hak-in ödediini belirtti.

AK Parti Büyükehir Belediye Bakan Aday Necdet Takva da her zaman emekten, içiden, çalandan, aln terinden yana olacan belirterek Bu sözü burada veriyorum. Yaklak 3 aydr belediye bakan aday olarak halkn arasndaym. Halka sürekli ehrin sorunlarn anlatyoruz. Bu ehrin iki temel sorunu var. Biri yoksulluk, bir dieri de isizlik. dedi.

Takva, 2 gün önce Van için yapmay planladklar 74 projeyi açkladklarn dile getirerek 20 bin kiiyi i sahibi yapacaklar sözünü verdi. Konumalarn ardndan Van Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve Hak- Genel Bakan Mahmut Arslan, toplu i sözlemesini imzalad.

Ana Sayfaya Git