Kayyuma teşekkür karşılaması

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde HDP Belediye başkanlığı döneminde işten çıkartılan şehit ve gazi yakınları kayyum ile birlikte işe geri döndü. Şehit ve gazi yakınları işe geri dönüşlerini kayyumu karşılayarak teşekkür etti.

Haberler 28.08.2019 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesinde iten çkartlan ehit ve gazi yaknlar ie dönülerini salayan Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolunu belediye binas giriinde pankartlar açarak alklarla karlad. ehit ve gazi yaknlar Güzeloluna teekkür ederek ie dönülerinin heyecann aktard.

Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu, ehit ailelerine görevlerinde baarlar dileyerek kaldklar yerden devam etmelerini, ehit ve gazi yaknlarn belediyeden iteni kendileri de ittiklerini söyledi. Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Güzelolu, Allah hayrl uurlu eylesin, ilerinize baladnz. Sizlerden beklediimiz ey braktnz yerden millete ve Diyarbakra hizmet için daha güçlü ve azimle çalmanz. Hiçbir hakszla izin vermeyeceiz. Belediyede veya belediye hizmetlerinde hiçbir yanla da izin vermeyeceiz. Sizler bu ülkenin en deerli emanetleri ehit ve gazi yaknlarsnz. Sizlerin bizim ie aldktan sonra iten çkarmalar toplum ve hepimizin vicdann yaralad. ehidin yaknn belediyenin dna iteni, bizlerde darya ittik. Sizler, millete hizmet için çalan, deerli kardelerimizsiniz. Ben hepinize yeniden baladnz ite baarlar diliyorum dedi.

KAYYUM DEMEK DEVLET DEMEKTR

Türkiye Harp Malülü Gazileri, ehit Dul ve Yetim Dernei Diyarbakr ubesi Bakan Reit Can, Diyarbakr halk olarak kayyumun yannda olduklarn belirterek olmaya da devam edeceklerini söyledi. Bakan Can, Bizim burada olmamzn sebebi, Diyarbakr halk olarak kayyumun yanndayz. Kayyum demek devlet demektir, Diyarbakr milleti bu güne kadar hep devletinin yannda olmutu ve olmaya devam edecektir. Karlamada baarlar diledik, Allah yar ve yardmcs olsun, halkn kaynan halkn yolunda harcatmay nasip eylesin diye konutu.

E DÖNDÜK, SEVNçL VE MUTLUYUZ

ehit ve gazi yaknlarndan Gamze Gördük ise ie tekrar döndükleri için sevinçli ve mutlu olduklarn dile getirerek teekkür için karlama yaptklarn söyledi. Gördük, Biz burada teekkürlerimiz kendilerine iletmek için bulunduk ve karlama yaptk. Bizden daha iyi bir ekilde halkmzn isteklerini yerine getirmemizi beklediini söyledi. Bizde bu ekilde görevimize devam edeceiz, sevinçliyiz mutluyuz hakkmzd, hakkmz elimizden alnmt, geri döndük teekkür ederiz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git