Kendi acılarını unuttular

Kayıp Ecrin'in babası: Kendi acımızı unuttuk, Leyla ve Eylül'e ağlıyoruz

Haberler 04.07.2018 - 10:46 Son Güncelleme : 04.07.2018 - 10:59

TÜRKYE, kaybolduktan sonra cansz bedenleri bulunan Eylül Yalkara (8) ve Leyla Aydemir (4) için gözya dökerken, Mardinde 3 yldr kendisinden haber alnamayan Ecrin Tunçun (5) babas Bekir Tunç da Biz kendi acmz unuttuk, Leyla ve Eylüle alyoruz dedi.

Mardinin Midyat ilçesine bal Harmanl köyünde, 14 Haziran 2015te Bakkala gidiyorum deyip evden ayrlan Ecrin Tunçtan o günden sonra bir daha haber alnamad. Ecrinin bulunmas için kaybolduu dönemde bölgede helikopter desteiyle aramalar yapld, ancak bir sonuç alnamad.

Ecrinin babas Bekir Tunç, Ankara Polatlda kaybolduktan sonra ölü bulunan Eylül Yalkara ve Arda dün cansz bedeni bulunan Leyla Aydemir ile ilgili haberlerini izlerken kahrolduklarn söyledi. Kendi kz Ecrinin kaybolmasnn üzerinden 3 yl geçtiini ancak bir haber alamadklarn söyleyen baba Tunç, Kendi acmz unuttuk, Eylül ve Leylaya alyoruz. ki gündür yemek yiyemiyoruz. Allah bunu yaayan ailelere sabr versin. çok zor bir durum. Biz yaananlar izlerken kendi acmz unuttuk. Bir Allahmz ve devletimiz var. Devletimizden yardm bekliyoruz. Yapacak bir eyimiz yok, elimiz kolumuz bal bekliyoruz diye konutu.

ECRN NASIL KAYBOLDU?

Midyat ilçesine bal Harmanl köyü nüfusuna kaytl, Gölcük Mahallesinde oturan Bekir ve Nursel Tunçun 3 çocuundan Ecrin Tunç, 14 Haziran 2015te gittikleri Harmanl köyünde, Bakkala gidiyorum diyerek evden çkm ve bir daha kendisinden haber alnamamt. Köydeki aramalardan sonuç alnamaynca olayn güvenlik birimlerine bildirilmesi üzerine AFAD ekipleri, Mardin Büyükehir Belediyesinden arama kurtarma ekipleri, jandarma ve güvenlik korucular da arama çalmas yapm ama sonuç alamamt. Bölgede bir helikopter destei ile de aramalar yaplm ancak Ecrinin izine rastlanmamt. Son olarak köylülerden birinin Ecrini çamyurt yönünden gelip Ziyaret yönüne devam eden gri veya sar renklerde bir otomobilde gördüünü söylemesi üzerine, Ecrinin kaçrlma ihtimaline kar aracn tespiti için mobese, güvenlik, PTS kamera kaytlar Cumhuriyet Savclnn yazl talimatyla temin edilerek incelenmeye alnm, ancak ondan da bir sonuç çkmamt.

Ana Sayfaya Git