Kendisini Akşener'in evine zincirledi

Partililer aday olmayacağını söyleyen Meral Akşener'in evinin önünde nöbet başlattı.

Haberler 25.07.2018 - 10:50 Son Güncelleme : 25.07.2018 - 10:51

Y Parti Genel Bakan Meral Akenerin olaanüstü kurultayda aday olmayacan açklamasnn ardndan partililer, Akenerin Üsküdarda bulunan evinin önünde toplanarak nöbet tutmaya balad. Dün akam balatlan nöbete bu akam 24 il bakan da katld.

NÖBETMZ Y HABER ALANA KADAR SÜRECEK

Evinin önünde toplanan partililer ve il bakanlar adna stanbul l Bakan Ersin Beyaz ortak açklamay okudu. Açklamada Dik duran, ülkeye zarar olacak her plan yok eden, her engeli aan bir lider, memleket için çok büyük kazanç ve anstr. O lider memleketi hiç bir plana, hiç bir hesaba kurban etmez. yi bilinsin ki; böyle bir lideri herhangi bir hesaba kurban etmeyiz. Bu yola sayn genel bakanmz ile onu örnek alarak, ondan aldmz güçle çktk. Bandan beri onunlayz. Sonuna kadar da onunla olacaz. Bizler, Y Partinin bütün il ve ilçe bakanlklar olarak, tüm tekilatlarmz genel bakanmz Meral Akenerin yanndayz. Onunlayz, ona güveniyoruz. Milletimiz, memleketimiz onunla iyi olacak. Genel Bakanmz Meral Akenerdir. Biz memleketin umudunun elini hiç bir koulda brakmayz. Burada genel bakanmzn evinin önündeyiz. Nöbetteyiz. Nöbetimiz iyi haberi alana kadar sürecektir ifadeleri yer ald.

KENDSN AKENERN EVNE ZNCRLED

Öte yandan Akenerin evinin olduu sokak ve çevresi Akenerin posterleriyle donatld. Akeneri göreve çaran partililer arasnda 73 yandaki Osman alk dikkat çekti. Kendisini Akenerin evinin penceresine zincirleyen alk, Meral Akener dönecek. O dönmeden buradan kalkmak yok. Söz verecek. Söz vermedii sürece buradan kalkmam dedi.

Ana Sayfaya Git