Kılıç’a sevgi seli

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, ziyaret ettiği her yerde özellikle gençler ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Haberler 18.05.2017 - 08:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, gerçekletirdii mahalle gezilerinde, etkinliklerde, sokak ve caddelerde çocuklarla sohbet etmeyi de ihmal etmiyor. Sürekli halkn arasnda olmay tercih eden Belediye Bakan Klç, gerek belediye de düzenledii halk günlerinde ve gerekse vatandalarla karlat her ortamda onlarla selamlap sohbet ederken, yanlarndaki çocuklarla da yakndan ilgileniyor.

BAKAN KILIçIN çOCUK SEVGS

Belediye Bakan Mustafa Klç, Temel eitimden orta eitime geçi snavnda baarl olan 40 örenciye yönelik Kapadokya gezisinin uurlama töreninde vatandalarn ve gençlerin ilgisiyle karlat. Vatandalarn youn ilgisi ile karlaan Bakan Klç, taleplerini ve skntlarn dinleyerek, not aldrd.

çocuklarn kendisine olan ilgisini karlksz brakmayan Belediye Bakan Klç, gençler ve vatandalarla tek tek ilgilenerek istekleri üzerine fotoraf çektirdi. Annesinin yanndaki çocuu kucana alan kucana ald bir çocukla yakndan ilgilenen Bakan Klç, törenin sonuna kadar çocuu kucandan indirmedi. Klç, kendisini karlayan çocuklara da oyuncak vermeyi ihmal etmedi.

çOCUKLARA HER ZAMAN VAKT AYRIMAK GEREKR

Halkn içinde olmas nedeniyle çocuklarn da sevgisini kazanan Bakan Mustafa Klç, çocuklara her zaman vakit ayrmak gerektiini söyledi. Belediye Bakan Klç, Hizmetlerimizin temelinde geleceimiz olan çocuklarmz var. Özellikle gençlerimize ve çocuklarmza yönelik hizmetlerimiz sürüyor. Her gittiimiz yerde çocuklarmzn isteklerini de göz önüne aldk. Buna göre hizmetler üretmeye çaltk, çalyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git