Kılıçdaroğlu: Birileri koltuk derdinde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski bakanlardan Cahit Kayra'yı Kadıköy'deki evinde ziyaret ettikten sonra gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu bir gazetecinin partisindeki muhaliflerin olağanüstü kurultay için topladığı imzalarla ilgili sorusuna "Türkiye'nin gündemine bir bakmamız lazım. İnsanlar hapishanelerde tutuluyor. Yargı eliyle yargısız infazlar yapılıyor. Ekonomi perişan vaziyette. İnsanlar geçim derdinde. Birileri koltuk derdinde, olacak şey değil" diye yanıt verdi.

Haberler 22.07.2018 - 10:40 Son Güncelleme : 22.07.2018 - 10:51

KURULTAY STEYENLER

Klçdarolu Olaanüstü kurultay isteyenler yeterli sayya ulaacak m? mza tartmas var. Neler söyleyeceksiniz? sorusuna u yant verdi:

Türkiyenin gündemine kilitlenmemiz lazm. Milletvekili hapiste. Hangi gerekçe ile hapiste olduunu hepimiz görüyoruz. Enis Berberolu nasl tutuklanyor? Nasl içeriye atlyor? Hepimiz biliyoruz. Eren Erdem ayn ekilde. Davas öne alnyor. Durumas öne alnyor. Tutuklanyor ve hapse atlyor. Yurtdna kaçacak deniliyor. Oysa dokunulmazl kalktktan sonra 38 kez yurtdna gitti geldi. Niye kaçsn? Bütün bunlar Türkiyenin gündemindeyken biz nelerle urayoruz. Önümüzdeki günlerde bir toplant yapacam. Genel yayn yönetmenleri ile bir araya geleceim. Bu konular belki orada biraz daha ayrntl oturur düünür ve düüncelerimi aktarrm.

Ana Sayfaya Git