Kızılay'da ışık dönemi

Türk Kızılayı Diyarbakır Şubesi Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Seçimlerde 167 delegeden 121'inin oyunu alan Mesut Işık, Türk Kızılayı Diyarbakır Şubesi'nin yeni başkanı oldu.

Haberler 25.02.2019 - 11:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Kzlay Diyarbakr ubesi Olaan Genel Kurulu, çevre ve ehircilik Diyarbakr l Müdürlüü konferans salonunda gerçekletirildi. ki liste halinde girilen seçimlerde 167 geçerli oyun 121ini alan Mesut Ik, bakan seçildi.

KIZILAYDA KONGRE

Türk Kzlay Diyarbakr ubesinin yeni bakan olan Ik, bugün yeni bir dönemi balattklarn söyledi. Ik, Bize ve yönetim kurulu üyelerimize bu frsat verdiiniz için hepinize çok teekkür ediyorum. Bugün Diyarbakrn, ilçelerinin, beldelerinin, köy ve mezralarnn muhtaçlarna, fakirlerine, garip ve gurebalarna Kzlay ubemizin yeni bir hayr kaps, bir umut olacan ifade etmek istiyorum. Allahn izni ve yardm ile devraldmz bu emaneti, bayra, milletin, inancna, deerlerine uygun bir ekilde efkat, merhamet, adalet ve insani temeller üzerinde yeniden imar ve ina etmeye çalarak, nerede olursa olsun, bu millettin sahipsizlerine, kimsesizlerine ulatrmaya, yaralarna merhem olmaya çalacaz.

IIK DÖNEM BALADI

Yapacamz yardmlar ve destekler ile bu milletin kardelik ve dayanma duygularn, toplumun farkl kesimlerinin kucaklamasn, birbirlerinin dertleri ile dertlenmesinin zeminini oluturmaya gayret edeceiz. Kzlay Diyarbakr ubesi ve dier 6 ubemiz ile birlikte kardelik bamzn güçlenmesine vesile olacak yardmlama faaliyetlerine, bütün Diyarbakr halkn ahit tutmaya, onlar haberdar etmeye çaba göstereceiz. Diyarbakr ube yönetimi olarak 6 ubemizle birlikte ele ele omuz omuza vererek, tüm ilerimizi hayr ve bereketini umarak rabbimizin emri dorultusunda istiare ile yürüteceiz. 150 yllk geçmii ile Türkiyenin gözbebei olan Kzlayn deerini arttracak projeler gelitirerek Kzlay daha ileriye tayacaz. çktmz bu yolda tüm üyelerimizin desteini yanmzda görmek istediimiz gibi, Diyarbakr halknn da bu çalmalara sahip çkacana inanyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git