Kızıltepe'de Devlet Hastanesi Önünde Patlama Yaşandı: 50 Yaralı, 3 Ölü

Mardin'de Kızıltepe Devlet Hastanesi önünde polis aracının geçişi sırasında büyük bir patlama yaşandı. Patlama sonrası ortalık savaş alanına döndü. Olayda en az 50 kişi yaralandı, 3 kişi hayatını kaybetti.

Haberler 11.08.2016 - 10:16 Son Güncelleme : 11.08.2016 - 10:16

Mardinde Kızıltepe Devlet Hastanesi önünde büyük bir patlama yaşandı. Bomba yüklü araçla yapıldığı tahmin edilen patlamada en az 50 kişinin yaralandı, 1 polis şehit oldu, 2 sivil hayatını kaybetti.

SALDIRI YERİ TAM İLçENİN GÖBEĞİ

Olay, Kızıltepe İlçe Devlet Hastanesi önünde, polis, asker ve adliye lojmanlarının bulunduğu TOKİ konutlarına giden yolda meydana geldi. Saat 18.30 sularında yani mesai saatinin bitiminden hemen sonra gerçekleştiği belirtiliyor.

TAM POLİS ARACININ GEçİŞİ SIRASINDA PATLAMA

Devlet Hastanesi girişine 50 metre uzaklıkta polis zırhlı servis midibüsü geçerken, teröristler hastane yakınına park ettikleri bomba yüklü aracı infilak ettirdi. Şiddetli patlamada ortalık savaş alanına döndü. Savrulan midibüsteki polisler ve çevredeki sivillerden çok sayıda kişi yaralanırken, bölgeye ambulanslarla polis ekibi sevk edildi.

50 YARALI VAR, 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Patlamada araçta bulunan çok sayıda polis ile çevredeki vatandaşlar yaralandı. Resmi olmayan gelen ilk bilgilere göre 50 kişinin yaralandı, 1i polis 3 kişi hayatını kaybetti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır