Komandolar PKK'yı inlerinde yok etti

Pençe Kartal operasyonu akabinde düzenlenen Pençe Kaplan operasyonu ile Komadolar Haftanin de PKK inlerini tek tek elleriyle imha ettiler. MSB, komandlarımızın görüntülerini paylaştı.

Haberler 19.06.2020 - 07:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Pençe Kartal operasyonu akabinde düzenlenen Pençe Kaplan operasyonu ile Komadolar Haftanin de PKK inlerini tek tek elleriyle imha ettiler. MSB, komandlarmzn görüntülerini paylat.

Milli Savunma Bakanl (MSB), PençeKaplan Operasyonu kapsamnda komandolarn terör örgütü PKKnn Haftanindeki snak, barnak ve maaralarn imha ettii görüntüleri paylat.

Milli Savunma Bakanlndan yaplan paylamda, Kahraman Komandolarmz teröristlerin ininde! PençeKaplan Operasyonu baaryla devam ediyor. Arama-tarama faaliyetlerini aralksz sürdüren Komandolarmz terör örgütü PKKnn Haftanindeki snak, barnak ve maaralarn teker teker imha ediyor ifadelerini kulland.

ABDULLAH AAR: BURASI KURTARILMI BÖLGE DEDKLER HAFTANNDEN

Terör ve Güvenlik Uzman Abdullah Aar operasyon görüntüleri ile sosyal medya hesabndan yapt paylamda PKKnn girilemez, bizden habersiz ku bile uçmaz, buras kurtarlm bölge dedikleri Haftaninden... ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git