KOMUTANLAR DİYARBAKIRDA

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Güler ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Küçükakyüz ile Diyarbakır'daki birliklerde denetleme ve incelemelerde bulunuyor.

Haberler 01.11.2017 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Genelkurmay Bakan Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutan Orgeneral Yaar Güler ve Hava Kuvvetleri Komutan Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Diyarbakrdaki birliklerde denetleme ve incelemelerde bulundu.

KOMUTANLAR DYARBAKIRDA

Edinilen bilgiye göre, Orgeneral Akar, kuvvet komutanlaryla Diyarbakra geldi. Kentteki birliklerde denetleme ve incelemelerde bulunan Genelkurmay Bakan Orgeneral Akar, Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolunu da ziyaret etti.

VAL GÜZELOLU KARILADI

Orgeneral Akar ve kuvvet komutanlarn, Vali Güzelolu, vali yardmclar ve kaymakamlar karlad. eref defterinin imzalanmasnn ardndan valilik makamna geçen Orgeneral Akar ve kuvvet komutanlar, burada Vali Güzelolu ile bir süre sohbet etti. Ziyaretin sonunda Vali Güzelolu ve Orgeneral Akar birbirlerine plaket takdim etti.

Orgeneral Akara, denetleme ve incelemelerinde Kara Kuvvetleri Komutan Orgeneral Güler ve Hava Kuvvetleri Komutan Orgeneral Küçükakyüz de elik etti.

Ana Sayfaya Git