Konutlarına kavuştular!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Nihat Ürper "Her ay bir kura töreni yaparak, iki aya kadar kadar tüm konutları teslim etmeyi hedefliyoruz" dedi.

Haberler 21.12.2019 - 10:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakta terör madurlar için yapm tamamlanan 714 konutun sahibi kura ile belirlendi.

rnak Gençlik Merkezi Salonunda Gazi Paa ve Aydnlkevler mahallelerinde yapm tamamlanan konutlar için kura töreni yapld.

Törende bir konuma yapan çevre ve ehircilik l Müdürlüü Kentsel Dönüüm ube Müdürü Nihat Ürper, son 3 ayda kura ile bin 743 konutun hak sahiplerine teslim edildiini, böylece vatandalarn scak yuvalarna kavutuunu söyledi.

Resmi ilemlerin tamamlanmasnn ardndan kuras çekilen konutlara bir hafta içerisinde tanabileceini ifade eden Ürper, Vatandalarmz bugün noter huzurunda kuraya katld. Bugün 4üncü kuray çekiyoruz. Vatandalarmza yeni evleri hayrl olsun. Her ay bir kura töreni yaparak, iki aya kadar tüm konutlar teslim etmeyi hedefliyoruz. dedi.

Daha sonra noter huzurunda kura çekimi yapld.

- Yklan dairelerimizin yerine yenilerini alacaz

Ahmet Erener, aylardr bu günü beklediklerini belirterek, Gazipaa Mahallesindeki evinin terör saldrs sonucu ykldn, artk huzur ve güven içinde yaamak istediklerini söyledi.

Erener, 4 yldr çok büyük skntlar çektik. Bu süreçte kiracydk. Bugün kura ile dairemize kavuacamz için mutluyuz. Yklan dairelerimizin yerine yenilerini alacaz. Allah emei geçenlerden raz olsun. diye konutu.

Ana Sayfaya Git