Korkutan görüntü

Sur'da bitişik iki yapı Elazığ depremi sonrası ayrıldı

Haberler 31.01.2020 - 00:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Sur ilçesinde bulunan bitiik iki apartman, Elazn Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüündeki depremin ardndan birbirinden ayrld. Kolonlarnda ve balkonlarnda çatlak bulunan apartmanda oturan vatandalar, yetkili kurumlardan bir an önce inleme yapmasn istedi.

BTK K BNANIN HAL

Depremi en çok hisseden illerin banda gelen Diyarbakrn Sur ilçesi Melikahmet Mahallesinde bulunan yapk iki bina birbirinden ayrld. D kolonlar, içeride bulunan duvarlar ve balkonlarda çatlaklar oluan apartmanda oturan vatandalar, yetkililerden bir an önce inceleme yapmalarn istedi.

Oturduklar apartman ve yan apartmann bitiik olduunu belirten apartman sakini Eyüphan Özden, Evde oturduumuzda korkuyoruz. Apartmanmz yan apartmana bitiikti fakat deprem srsnda çatlak oluarak ikiye ayrld. Yetkililerin biran önce gelip incelemesini istiyoruz dedi.

Diyarbakr merkez Sur lçe Belediyesi yetkilileri ise söz konusu bölgede incelemelerin devam ettiini, konunun çevre ve ehircilik l Müdürlüü ile AFADa bildirildiini, ilgili kurumlarn incelemesinin ardndan gerekli bilgilerin kamuoyu ile paylaacaklarn kaydetti.

Ana Sayfaya Git