Korona paketi!

Merkez Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, vatandaşlara içinde kolonya, maske, sabun ve ıslak mendil bulunan 'korona paketi' dağıttı.

Haberler 21.03.2020 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tüm dünyay etkisi altna alan korona virüsüne kar Diyarbakrn Yeniehir Belediyesi tedbirlerini en üst seviyeye çkard. Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, ilçede oturan ihtiyaç sahibi vatandalar ziyaret ederek, virüse kar korunmalar için içinde kolonya, maske, sabun ve slak mendilin bulunduu korona paketi datt.

KORONA PAKET

Vatandalarn evden çkma ihtiyaçlarn minimum seviyeye indirmek için hijyen paketi ve scak yemek projesi balatan Kaymakam Beikci, Yeniehir ilçesinde sahaya çkarak sokakta ve apartmanlarda tek tek vatandalar ile görütü. Kimsesiz yal ve bakma muhtaç vatandalara hijyen paketi datm ve scak yemek servisi balatarak öncü olan Kaymakam Beikci, vatandalara uyarlarda bulunarak ihtiyaçlarn Whatsapp ihbar hattndan ulatrabileceklerini söyledi.

YALILARIMIZ DKKAT

Kaymakam Beikci, Bizim vatandalarmzdan en büyük beklentimiz, mümkün olduunca evlerinde kalmalar, zaruri olmad sürece dar çkmamalar, kalabalk oluturacak ortamlardan, toplu organizasyonlardan bu noktada uzak kalmalardr. Özellikle de vatandalarmzdan kiisel hijyenlerine önem göstermelerini bekliyoruz. Tabii bu noktada vatandalarmzn zaruri olmadkça evlerinden çkmamalarn beklerken, bir yandan da belli bir yan üstünde kimsesiz yal ya da kronik rahatszl olan vatandalarmzn Yeniehir Belediyesi olarak evden çkma ihtiyaçlarn minimuma indirmek adna bizler de üzerimize düen bir dizi vazifeyi yerine getirmeye baladk. Bu noktada kimsesiz yal vatandalarmzn evlerine scak yemek servisi, ayn zamanda kolonya, slak mendil, sabun, maske gibi bir takm hijyenik ürünlerden oluan hijyen paketlerimizi vatandalarmza ulatryoruz. Bu noktada söyleyebileceim tekrardan vurgulamak istiyorum ki, vatandalarmz zaruri olmadkça evlerinden çkmasnlar. dedi.

Mehmet Uur adl vatanda, insanlar için dolap güç ve destek vererek bilgilendirmelerinin kendilerini çok memnun ettiini aktararak teekkür etti. Uur, Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikcinin kapmz çalmas, bizlere güç ve destek vererek bilgilendirmeleri bizleri çok sevindirdi diye konutu.

Ana Sayfaya Git