Korsan isyanı!

Korsan taksicilikten sonra korsan öğrenci servisleri de kol gezmeye başladı. Korsana hayın diyen Diyarbakır'daki Servis Araçları odası Başkanı Kaya, "yetkili makamları göreve çağırıyoruz" diyerek tepki gösterdi.

Haberler 15.04.2019 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Servis Araçlar Esnaf Odas Bakan Mahmut Kaya, son yllarda korsan taksi sorunlarnn yaand Diyarbakrda bu kez korsan çalan örenci servis araçlarnn türediini belirterek, yetkililerin bu soruna çözüm bulmasn istedi.

KORSAN SERVS ARAçLARI

Diyarbakr Servis Araçlar Esnaf Odas Bakan Kaya, Diyarbakrn son yllarda hzl bir büyüme gerçekletirdiini söyledi. Korsan faaliyet gösteren servis araçlarna, bugüne kadar olduu gibi, bundan sonra da frsat vermeyeceklerini kaydeden Kaya, korsan çalan servislerin hem kaytl olarak çalan, vergisini ödeyen meslektalarn hem de veliler ve örencileri madur ettiini söyledi.

VEL VE ÖRENCLER MADUR

Esnafn hakkn korumak için var güçleri ile çaltklarn belirten Kaya, Emniyet Müdürlüü ile yaptmz görümelerde, korsan çalan araçlar ortadan kaldrmak için görü alveriinde bulunduk. Zabta birimlerinde görevli memurlarn da korsan servis konusunda polis ekiplerine yardmc olmalarn talep ediyoruz. Diyarbakr Servisçiler Esnaf Odas yönetimi olarak amacmz, yarnlarmzn teminat olan çocuklarmza iyi ve kaliteli bir hizmet sunabilmektir. Esnafmzn klk kyafet, disiplin ve her türlü kusurundan odamz yönetimi sorumlu olup, muhatap alnacaktr. Odamza kaytl servis oförlerimizin tümü kural kaideye uyum salamaktadrlar. Velilerimizin her ne sorunlar olursa olsun mutlaka bizlere ulap sorunlarn iletsinler dedi.

Ana Sayfaya Git