Korucu dehşeti!

Karlıova'da güvenlik korucusu cinnet getirdi. Eşi ve 1 yaşındaki oğlunu öldürdü, iki oğlunu da yaraladı.

Haberler 09.05.2019 - 11:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karlova ilçesinde, güvenlik korucusu Ömer D.nin (31), tartma sonras tabancayla vurduu ei Songül (24) ile olu Efekan (1) hayatn kaybetti, dier çocuklar Fatih (3) ve Yusuf (6) ise ar yaraland. Yaral çocuklar hastaneye kaldrlrken, zanl polise giderek teslim oldu.

KORUCU DEHET SAçTI

Olay, öle saatlerinde Karlova ilçe merkezinde meydana geldi. Güvenlik korucusu Ömer D., Turgut Özal Mahallesindeki evinde bilinmeyen bir nedenle ei Songül D. (24) ile tartt. Tartma sonras Ömer D., ei ve yalar 1 ile 6 arasnda olan 3 oluna tabancayla ate açt. Silah sesini duyan komularnn ihbar üzerine olay yerine polis ve salk ekibi sevk edildi.

EN VE OLUNU ÖLDÜRDÜ

Eve gelen salk görevlileri yaral anne ile oullar Efekan, Fatih ve Yusufu ambulansla Karlova Devlet Hastanesine götürüldü. Hastanenin acil servisinde tedaviye alnan Songül D. ile olu Efekan yaplan tüm müdahalelere ramen yaamn yitirirken, çocuklar Fatih ve Yusuf, Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Ei ve olunu öldürüp, 2 çocuunu da yaralayan zanl Ömer Dinler, olayn ardndan polis merkezine giderek teslim oldu. Olayla ilgili soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git