Köy köy geziyor!

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, köy köy gezerek soruları tespit ediyor. 45 derece hava sıcaklığın altında Güngeçti ve Bademli köylerini gezerek, yürütülen belediye hizmetlerini denetledi.

Haberler 07.07.2017 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bir süre önce çileri Bakanl tarafndan kayyum olarak atanan Bismil Belediye Bakan vekiyi Kaymakam Turgay Gülençin ilçeye bal köy ve mezralarn temel sorunlarn tespit etmeye ve yürütülen hizmetleri denetlemeye yönelik yürüttüü köy gezilerini sürdürürken, 45 derece kavurucu scaa ramen, program aksatmyor.

Bismil SGK Müdürlüüne atanan Serap Aslana yeni görevinde baarlar diledikten sonra birlikte , Güngeçti ve Bademli mahallerindeki belediye çalmalarn inceledi.

KÖYLERDEK HZMETLER

Kavurucu scaklara ramen krsal mahalleleri gezerek çalmalar yerinde gören ve vatandalardan gelen yeni talepleri dinleyen Bismil Belediye Bakan Turgay Gülenç, sorunlarn çözümü noktasnda birim amirlerini de yannda götürüyor.

Güngeçti Mahalle muhtar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Bakan Gülenç, Krsal mahallelerimizdeki çalmalarmz aralksz devam ediyor. Yaplan çalmalar inceleme adna meclis üyelerimiz ile birlikte geziyoruz. 2019 yl sonuna kadar girilmemi krsal bir mahallemiz kalmayacak. dedi.

Yaplan çalmalar inceleme esnasnda vatandalarla görü al veriinde bulunan Bakan Gülenç, mahalle sakinlerinin hayr duasn ald. uana kadar böyle bir hizmeti almadklarn belirten baz mahalle sakinleri Bakan Gülençe sonsuz teekkürlerini iletti. Bakan Gülenç Güngeçti Mahallesi sonras, Bademli mahallelerinde vatandalarla bir araya geldi. Buradaki çalmalar da yerinde gören Bakan Gülenç, eksikliklerin giderilmesi için Fen leri amirlerine talimat vererek çözüm noktasnda hzl bir ekilde harekete geçilmesini istedi.

GÜVEN BOA çIKARMAYIZ

Bakan Gülenç yapt açklamada, ehir içerisindeki programlarmzdan sonra krsal mahallelere çktk. Birçok alanda sürdürdüümüz çalmalarmzn bir ksmn tamamladk bir ksmnda ise devam ediyor. Meclis üyelerimiz ile birlikte biten ve yapm devam eden çalmalar yerinde inceliyoruz ve muhtarlarmz ve vatandalarmzla sohbet etme imkn buluyoruz. Gezilerimiz esnasnda vatandalarmzn yaplan çalmalardan duyduu memnuniyeti ve bizlere olan güvenlerini de görmü oluyoruz. Halkmza ne kadar hizmet götürürsek, halkmz bunun karln en iyi ekilde veriyor, bunlar da sözleriyle ifade ediyorlar. Vatandalarmzn bize olan güvenini imdiye kadar boa çkartmadk, bundan sonrada çkartmayacaz. Krsal mahallelerimize yaptmz hizmetlerimiz devam edecek. dedi.

Ana Sayfaya Git