Kriptolara aman dikkat

STK'LAR; KHK kapsasındaki "ihraç listelerinde" FETÖ'cü kriptoların kumpasları olduğu ifade edilerek, "tez elden masum olanların tespit edilip kamuoyu vicdanın" rahat edilmesi istendi.

Haberler 17.05.2017 - 09:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Memur-Sen ve Eitim-Bir Senin aralarnda bulunduu Diyarbakrdaki çounluu slami STKlardan oluan 105 STK Temsilcisi, ortak bildiri yaymlayarak, Kanun Hükmünde Kararname kapsamndaki son ihraç listelerinde masum insanlarn bulunduuna dikkat çekerek, FETÖ ve benzer örgütlerin kriptolarnn i banda bulunduu ve kumpas vari faaliyetler icra ettiklerini dile getirerek, ihraçlarda kamu vicdann rahatsz eden masum insanlarn bulunduu bildirildi.

105 STKnn ortak bildirisinde u ifadelere yer verildi.

OPERASYONU DESTEKLYORUZ

15 Temmuz darbe giriimi sonras alnmas gereken tedbirlerin ivedilikle ve etkili biçimde alnmasn destekliyoruz, bata FETÖ olmak üzere, terör örgütleriyle balantl kiilerin kamudan tasfiyesi gibi amaçlarla ilan edilen OHAL ve bu kapsamda çkarlan KHKlar, toplumun büyük bölümü tarafndan makul hukuk çevreleri tarafndan da anayasaya ve hukukun gerei olarak kabul edilirken, özellikle son KHK olmak üzere, ihraç listelerinde masum olduu konusunda geni kanaat bulunan kiilerin yer almas kamuoyu vicdannda tereddütler oluturmutur.

KRPTO FEÖTCÜLAR VAR

Bu minvalde tüm Türkiyede ve hassaten Diyarbakrda kripto Fetöcüler tarafndan iftiraya urayan ihraç edilen, aça alnan ve ihraç edilen masum kardelerimiz asla sahipsiz deildir!

FETÖ ile mücadeleyi sulandrmak ve dikkatleri kendilerinden uzaklatrmak amacyla Devlet kurumunda aktif yetkili Kripto FETÖCÜLER, toplumumuzda kanaat önderi düzeyinde olan ve aramzda güven veren ahsiyetleri, FETÖ veya PKK terör örgütü mensubu olarak göstererek bunlarn ihraç edilmesine sebep oldular. Bu kripto FETÖcüler hala aktif ve etkili görevlerde yer almakta ve masumlar hedef almaktadr. Baz yayn kurulular ve kripto FETÖcüler 15 Temmuzda Darbeye direnen slami STKLARI ve önemli ahsiyetleri hedef alarak zalimce karar aldrp bunlarn ihraç edilmelerine ve aça alnmalarna zemin hazrlamaya devam etmektedir.

BRLK VE BERABERLMZ

Ümmet olarak en fazla birlik ve beraberlie ihtiyaç duyduumuz bu süreçte bizleri ayrtrma, ötekiletirme ve düman ilan etmek istiyorlar. hraç edilenler içinde masum olanlar ayklanarak ihtiyacmz olan sevgi, hogörü birlik, beraberlik ve kucaklamaya ihtiyacmz vardr. Kripto FETÖcülerin bu kirli oyununun farkna vararak bu oyunlarna alet olmamamz gerekmektedir. 15 Temmuz Kahramanlar ve FETÖ ile sahada etkin mücadele eden bu ihraç edilen masum kahramanlarmz, bir takm çevrelerin bilinçli operasyonlaryla memurluktan ihraç etmi olabilirler ancak bizim gönlümüzden ve toplumun vicdanndan asla ihraç edilemeyeceklerdir.

SORUTURMALAR SULANDIRILIYOR

Bu corafya bin yllk kardelik hamuruyla yorulmu, Türkü ile Kürtü ile çanakkalede göstermi olduumuz esiz birlik ruhunu 15 Temmuzda tekrar diriltmi bir millet olarak bundan sonra da bu kazanmlar KRPTO FETÖCÜLERN eliyle sulandrmaya izin vermemeliyiz. Referandumdan dahi bu KRPTOLARIN sandk kurulu görevlendirmesinde bile etkin olduunu gördük. Diyarbakrda Kripto FETÖCÜLER eliyle adeta 28 ubat zihniyeti hortlam durumda.

28 UBAT ZHNYET HORTLAMI

Kripto FETÖcülerin raporu ile ihraç edilen slami STKlarn masum üyeleri bizim kardeimiz, yol arkadamz ve dava arkadalarmzdr. Bu bölgede milletin birliini tesis edip kardelik bayran dalgalandrarak sahada çalan dindar ahslara yönelik ciddi çifte standartlar uygulanyor. Sözde güvenlik soruturmas ad altnda FETÖCÜ veya PKKl diye, dindar sendika Bakanlar ihraç ediliyor.En son Diyarbakr Büro Memur Sen Bakan Necmettin ALA bununsomut bir örnei. Necmettin ALA gibi deerli ahsiyetler,PKKl iftiras ileihraç ediliyorsa tüm DiyarbakrllarPKKldiye yarglanmaldr. çünkü Diyarbakrda PKKlolmayan sadece tek insan var deseler o da Necmettin ALAtr, diyebiliriz. Necmettin ALA ve benzer ahsiyetlere PKKveya FETÖ iftirasn atp Devletimize rapor edilenlerin kripto FETÖCÜ olduu kesindir.Devletimizin bu iftirac KRPTOLARI derhal tespit edipcezalandrmas gerekir.Kripto FETÖCÜLER bu yolla hem dikkatlerikendi üzerlerindençekmek hem de halk devlet ile kar karya getirerek kaos ortam oluturmak istiyor. Ksmen de olsa bunu baarsa da millet olarak buna izin vermeyeceiz.

FETÖCÜLARA KARI HAREKET STYORUZ

Bizler bu bölgede ülkeye ciddi hizmetlerde bulunurken kripto FETÖCÜLERN raporu ve iftirasyla KHKlarla veya güvenlik soruturmas ad altnda sosyal ve ticari hayatmzn önünün kesilmesine asla rza göstermeyecek, bu kripto FETÖ zihniyeti ile mücadele edecek ve milletimize hizmet etmekten asla vazgeçmeyeceiz. Türkiyede ve Diyarbakrda etkin olarak faaliyet içinde olan kripto FETÖCÜLERE kar YETKLLERN harekete geçmesini stiyoruz. Ayn zamanda sahada olan ve her eye ahit olan, birçok meseleye vakf olan STKlarn bu mücadelede görüünün alnmas ülkemiz ve milletimizin birlik ve beraberlii açsndan önem arz etmektedir.

Bu millete 15 Temmuzda nasl hizmet ettikse ayn akla bu hizmete devam edeceiz, meydan bu iftirac kripto FETÖCÜLERE brakmayacaz. Bu hususta yetkililerin de oynanan oyunun farkna varmasn istiyoruz.

Son olarak daha önce kurulan OHAL NCELEME KOMSYONUNUN ivedilikle göreve balamasn, böylelikle masum ve mazlum olanlarn tespit edilerek kamuoyu vicdannn rahatlatlmas için burada yetkililere çarda bulunuyoruz.*

BABAKAN KOMSYONU AçIKLADI

Öte yandan, OHAL Komisyonu üyelerinin belli olduunu açklayan Babakan Binali Yldrm, Bugüne kadar itirazlar deerlendirilip, iade edilen says 20 binin üzerindedir. 685 Sayl Kararname ile kurulan Olaanüstü leri nceleme Komisyonunun üyeleri de belirlenmi olup, göreve balayacaktr. Böylece itirazlar artk tek bir kuruma deil, bu merkeze adeta bir mahkeme gibi çalacak bu merkeze yaplacak. Burada karara balanacak. Bu düzenlemeyle müracaatlar hakl görülenlerin haklar iade edilecek. Hakl görülmeyenler içinse yarg yolu açlm olacak diye konutu.

Ana Sayfaya Git