Kriz, Miriz Hepsi Manipülasyon!

​GAZİLER Günü Töreni Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıldı. Törende konuşan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomi ve döviz kuruna ilişkin, "Kriz, miriz filan sakın ha bunlara aldırmayın, bunların hepsi manipülasyondur, bizde kriz filan yok, güçlenerek geleceğe yürüyoruz.

Haberler 20.09.2018 - 09:27 Son Güncelleme : 20.09.2018 - 09:41

GAZLER Günü Töreni Betepe Millet Kültür ve Kongre Merkezinde yapld. Törende konuan, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, ekonomi ve döviz kuruna ilikin, Kriz, miriz filan sakn ha bunlara aldrmayn, bunlarn hepsi manipülasyondur, bizde kriz filan yok, güçlenerek gelecee yürüyoruz. Daha da güçleneceiz. Öyle AVMlerde urada burada manipülasyon yapanlara da aldrmayn. Bundan sonra bu ülkede dolarla, avroyla, unla bunla kira mira yok. Bu ülkede bundan sonra Türk Liras geçer. Aksi takdirde bunun bedelini öderler. Buras Türkiye, Amerika deil. Türk Lirasnn hükmü vardr. Alveriini de Türk Liras ile yaparsn. Zaruretler ayr konulardr dedi.

HAKKINIZI BLN SAKIN AçIA DÜMEYN

Gazi ve ehit yaknlarna salanan imkanlara deinen Erdoan, Hakknz bilin sakn aça dümeyin. Devletimizin salad imkanlar sadece vefadr yoksa lütuf deildir dedi.

KRZ, MRZ FLAN SAKIN HA BUNLARA ALDIRMAYIN, BUNLARIN HEPS MANPÜLASYONDUR

Ekonomi ve döviz kuruna ilikin Erdoan, Cumhuriyeti ina ettik. imdi ihya dönemini yayoruz. Kriz, miriz filan sakn ha bunlara aldrmayn, bunlarn hepsi manipülasyondur, bizde kriz filan yok, güçlenerek gelecee yürüyoruz. Daha da güçleneceiz. Öyle AVMlerde urada burada manipülasyon yapanlara da aldrmayn. Bundan sonra bu ülkede dolarla, avroyla, unla bunla kira mira yok. Bu ülkede bundan sonra Türk Liras geçer. Aksi takdirde bunun bedelini öderler. Buras Türkiye, Amerika deil. Türk Lirasnn hükmü vardr. Alveriini de Türk Liras ile yaparsn. Zaruretler ayr konulardr diye konutu.

TÜRKYE, KARANLIK BR MEçHULE DORU TLMEYE çALIILMITIR

Erdoan, Türkiye önce içeriden sonra dardan kuatlarak karanlk bir meçhule doru itilmeye çallmtr. Milletimiz bu oyunu görmü istiklaline, istikbaline sahip çkarak kendisine baka bir istikamet çizmitir. Ülkemizi köeye sktrmak için atlan her adm, kurulan her tezgah, oynanan her oyun önümüzde daha yeni ve büyük kaplarn açlmasyla neticelenmitir. Bir kap kapanr Allah baka bir yerden farkl kap açar. Unutmayn her doum gibi bu yeni sürecin de sanclar vardr. Her kutlu doum sancl olur, unutmayn. Bu süreçte kimi zaman ehitlerimizin ardndan aladk, gazilerimizin aclarn paylatk. Hiç bir zaman mücadeleden vazgeçmedik ifadelerini kulland.

(DLB MUTABKATI) SINIRLARIMIZIN ÖTESNDE BARIA BR ADIMDI

dlib mutabakatna ilikin Erdoan, Dedik ki; dlibte artk kan dökülmesin. Gözya dinsin. Ne adm atmamz gerekiyorsa bu admlar atalm. 12 madde sraland imzalar atld. Bu snrlarmzn ötesinde bara bir admd. nallah devam gelir dedi.

SON 45 GÜN çNDE ELE BALARI DAHL TOPLAM 366 TERÖRST ETKSZ HALE GETRLD

Törende konuan, Milli Savunma Bakan Hulusi Akar terörle mücadeleye ilikin, Bölgesel ve küresel düzeyde kritik bir süreçten geçtiimiz bu dönemde ülkemiz bir çok tehdit ve tehlike ile kar karya bulunmaktadr. Türk Silahl Kuvvetleri tarafndan vatanmzn bütünlüüne devletimizin bekasna asil milletimizin huzur ve güvenliine yönelen bu tehdit ve tehlikelerin bertaraf edilmesi maksadyla yurt içinde ve snr ötesinde geni çapl operasyonlar düzenlenmi büyük baarlar elde edilmitir. Türk Silahl Kuvvetleri, FETÖ, PKK, KCK, PYD, YPG, DEA gibi terör örgütleri bata olmak üzere her türlü tehdit ve tehlikeye kar ölürsek ehit kalrsa gazi anlayyla mücadelesini sürdürmektedir. En son terörist kalana kadar mücadele devam edecektir. Bu kararl mücadelenin sonuçlar u ekilde: son 45 gün içinde yurt içi ve snr ötesine yaplan operasyonlarda, hava harekatlarnda ele balar dahil toplam 366 terörist etkisiz hale getirilmitir. Nerede olurlarsa olsunlar terör örgütü üyelerinin yeri tespit edilecek ve tamam etkisiz hale getirilecektir. Ancak bu ekilde terörle mücadelemiz son bulacaktr açklamasnda bulundu.

Ana Sayfaya Git