Küçük Melek'in sırtındaki kese!

DİYARBAKIR'da spina bifida hastalığı nedeniyle ameliyat olması gereken 2,5 yaşındaki Melek Doğan yardım eli bekliyor. Omurga açıklığı ile dünyaya gelen spina bifida hastası Doğan’ın, sırtındaki kese nedeniyle belden aşağısının da tutmadığını ve kızının acı çektiğini belirten anne Firdevs Doğan (37) kızının 20 günlükken ilk ameliyatını olduğunu, ikinci ameliyat için 25 bin lira ödenmesi gerektiğini belirtti.

Haberler 23.05.2019 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kolon kanseri tedavisi gören Melekin annesi Firdevs Doan, kznn tedavisi için sosyal medyada gönüllüler tarafndan kampanya balatldn ancak valilikten izin beklendiini söyledi.

KARDELERM YÜRÜYEBLYOR BEN NYE YÜRÜYEMYORUM

Kznn hastalndan dolay büyük üzüntü yaadn belirten anne Doan, Melek 2,5 yanda ve belden aas tutmuyor. Srtnda bir kese var. Ameliyat olmas gerekiyor. Her gün bizim için ölüm gibi. Kendisi de durumunun farknda. Kardelerim yürüyebiliyor ben niye yürüyemiyorum diyor. Doduktan 20 gün sonra ameliyat oldu. Hep ac çekiyor. Emekleyemiyor. Hep bu ekilde yan ya da yüzükoyun uzanyor. Gece gündüz öylece uzanyor veya kucamza alyoruz. Zihinsel olarak çok ükür bir problemi yok. Belden aas tutmuyor. u an rutin tedavileri sürüyor. Neredeyse her gün hastaneye gidiyoruz, fizik tedavi görüyor. Ancak ameliyat edebilmemiz için gereken 25 bin lira kadar paray bulamyoruz. Srt bir yere dedii zaman hemen srtnn ardn söylüyor ve alyor. Burada baz yerlere bavuru yaptk ama netice alamadk. Ameliyat da karlanmyor. Hiçbir yardm da alamadk dedi.

AMELYAT OLABLMES çN 25 BN LRAYA HTYACIMIZ VAR

çocuklar üümesin isimli platformun Melekin tedavisi için balatmak istedii kampanyayla ilgili valilikten izin beklenildiini ifade eden Doan, izin süresinin gecikeceini ve kz Melekin acilen ameliyat edilmesi söyledi. Doan, Valilie gidip yardm toplanabilmesi için izin almaya gittik ancak ilemler uzun sürüyor. Kzmn acilen ameliyat edilmesi gerekiyor. O süreyi bekleyemiyoruz. Sosyal medyadan yardmc olmak isteyen vatandalarmz var, ancak izin almamz gerekiyor. znimiz olmad için de ksa sürede bu paray toplayamyoruz. Bir yerden de bulamyoruz. Kzmn bu halden kurtulmasn istiyorum. Kzm artk uyuyamyor. Her gün ac çekiyor. Ameliyat olabilmesi için 25 bin liraya ihtiyacmz var. Ben bunu karlayamyorum. Eim uzun süredir isizdi, yeni içi olarak çalmaya balad. Maddi durumumuz olmad için ksa sürede bu paray biriktirme ansmz da yok diye konutu.

BAIRSAK KANSERYM, ÖNCE EVLADIMIN Y OLMASINI STYORUM

Kendisinin de kolon kanseri olduunu ancak durumunun iyi olduunu ifade eden Doan, Ben de barsak kanseriyim, u an tedavi görüyorum. çok ükür durumum iyi ancak öncelikle evladmn iyi olmasn istiyorum. O iyi olursa ben de iyi olurum. Hangi kapya gittiysek yüzümüze kapand. Ben dört gözle gelecek yardm bekliyorum. nallah bir yardm bulunacak ve çocuum iyi olacak dedi.

Ana Sayfaya Git