Küçük'e tepki!

Mavi Marmara gazilerine yönelik hakaret içeren açıklamalarıyla büyük tepki çeken gazeteci Cem Küçük'ün "AK Parti içinde bir kripto" olduğu iddia edildi.

Haberler 22.04.2017 - 08:17 Son Güncelleme : 22.04.2017 - 08:19

Önceki gün katld bir tv programnda, srailin Filistin halkna yönelik giritii ve Gazzeye uygulad ablukay krmak ve yardm ulatrmak üzere Türkiyeden haraket eden Mavi Marmara Gemisini gündeme getiren, srail askerleri tarafndan ehit edilen ve gazi olanlar da, cehaletle suçlayan Gazeteci Cem Küçükü tepki yayor.

AK PART çNDE KRPTO

Gazeteci Cem Küçükün Mavi Marmara aktivistleri için manyak tipler! ifadelerini kullanmasna büyük tepki gösteren Mavi Marmara gazileri, Cem Küçükün böyle söylemesinin gerçek yüzünü ve niyetini ortaya çkardn belirttiler. Mavi Marmara gazileri, Cem Küçük ün sarf ettii sözlerin çok çirkin olduunu ve kendi içerisindeki çirkinlii darya çkarttn belirterek, Cem Küçük ün srail ajan, AK Parti içindeki kripto ve FETÖ sevdals olabileceini belirttiler.

FLSTN SEVDALILIIDIR

Mavi Marmara gazisi Mehmet Ali Zeybek, Cem Küçük bildiimiz kadaryla ar derecede hükmeti savunduunu ve AK Parti taraftar olduunu biliyoruz. te dün Mavi Marmaraya katlanlara çirkin sözler sarf etmesi, radikallikle özdeletirmesi, Netenyahnun sarf etmedii kelimler kullandn duyunca biz ahsen üzüldük. Biz benzer bir ekilde karlk vermeyeceiz, hukuki olarak kendisinden ikyetçi olacaz. Uluslararas açk hava hapishanesine dönütürülmü olan Filistini savunmak oradaki madur, mazlum insanlarn yardmna komak manyaklk deildir erdemliliktir, insanlktr imann gerekliliidir ve Filistin sevdals olmaktr. dedi.

HAKKINDA KAYETç OLDU

Zeybek, 600 yakn Mavi Marmara madurunun Cem Küçükten kendisinden ikyet olacan belirterek unlar söyledi: Zulüm varsa biz buna karyz. Söyledii sözler çok çirkin insan kendi içerisindeki çirkinlii darya çkartr. Bu çirkinlii kendisi göstermitir. Kendi kalitesi bu kadardr. Kald ki srail hakszln kabul etmitir, bu piyonluktur ya da srail piyonluk kripto olabilir. Daha önce FETÖ kullanmt bu agresiflii bizi radikallikle suçlayan FETÖyüdü ya da bunda FETÖ sevdalsdr veya AK Parti içerisinde bir kriptodur. Kendi suçunu kabul edene diyecek bir ey yok. En güzel süreç hukuki süreç olacaktr. 600 yakn Mavi Marmara maduru ikyet edecektir.

AçIK TAVIR KONULMALI

Cem Küçükün haddini aan ifadeler kulland belirten Ayetullah Tekin ise Biz onlar için u ifadeyi kullanyoruz, hak ettikleri ey tasmal beslemelerdir. Kim iktidar olursa onun yardakçs oluyorlar. Bizimle ilgili olan bütün haklarmz savunacaz. Mahkeme boyutuyla ve basn açklamas yaparak bunu knayacaz. Bu tür insanlarn doldurduklar makamlar ve mevkileri derhal terk etmeleri gerekiyor. Bunda da bir hayr vardr bu ekil söylemesi onlarn gerçek yüzünü ve niyetini ortaya çkarmtr. Kripto denilen ahslarn taraflarn açk bir ekilde göstermesi elbette sevindiricidir. çimizdeki srail ajanlar muhipleri ya da sevenleri belli oluyor. sözlerini kulland.

Tekin, Her eye ramen Mavi Marmara onurumuzdur. Biz kesinlikle onur duyuyoruz o gemiye binmekle. Sosyal medyada gösterilen bu tepkinin bizim hakl olduumuz, davamzn meclis kararyla düürüldüü zaman tepki göstermi olsayd çok sevinecektik. ifadelerini kulland.

Cem Küçük ün Mavi Marmara katlmclar ile ilgili yapt bu hakaretlere anlam veremediini söyleyen çelebi Bozanda tepkisini öyle dile getirdi:

35 ülkeden her çeit dilden, renkten, Irktan katlan aktivistler vard bunlar oradaki esaret altnda ambargoya maruz kalan mustazaf insanlarn sesini dünyaya duyurmak için katldlar. Böyle Cem Küçük gibi insanlarn kalkp ta bunlar manyaktr kelimeler söylemesi, acaba kendisi nedir bilmiyorum? Birde buna da akl erdirmek akl kar deil. 15 Temmuzda batllarn darbeye destek vermesi ve referandum sürecinde de bütün bat yekvücut olup ite Erdoana kar bir tavr taknmken bu da ite batcmdr nedir?

Kaynak: https://www.ilkha.com/haber/53239/cem-kucuk-ak-parti-icinde-bir-kriptodur.

Ana Sayfaya Git